1 Reply Latest reply on Sep 2, 2006 1:55 AM by hi aihua

    run ant generate-service  get an error

    hi aihua Newbie

      Microsoft Windows XP [?? 5.1.2600]
      (C) ???? 1985-2001 Microsoft Corp.

      C:\Documents and Settings\Administrator>cd E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1


      C:\Documents and Settings\Administrator>e:

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1>ant build.service.404
      Buildfile: build.xml

      build.service.404:
      [jar] Building jar: E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\build\jbpm-bpel.
      sar

      BUILD SUCCESSFUL
      Total time: 3 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1>ant create-schema
      Buildfile: build.xml

      BUILD FAILED
      Target `create-schema' does not exist in this project.

      Total time: 0 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1>cd doc

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc>cd example
      ???????????

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc>cd examples

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples>ant create-schema
      Buildfile: build.xml

      BUILD FAILED
      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\build.xml:31: taskdef class o
      rg.jbpm.bpel.ant.WebDBSchemaTask cannot be found

      Total time: 0 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples>cd hello

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>ant create-schema
      Buildfile: build.xml

      BUILD FAILED
      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello\build.xml:4: The follow
      ing error occurred while executing this line:
      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\process.template.xml:79: task
      def class org.jbpm.bpel.ant.WebDeployTask cannot be found

      Total time: 0 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>ant create-schema
      Buildfile: build.xml

      BUILD FAILED
      Target `create-schema' does not exist in this project.

      Total time: 1 second
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>cd ..

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples>ant create-schema
      Buildfile: build.xml

      create-schema:
      [webdbschema] db schema url: http://localhost:8080/jbpm-bpel/dbschema?operation=
      create
      [webdbschema] got response code: 200

      BUILD SUCCESSFUL
      Total time: 25 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples>ant pack-definition
      Buildfile: build.xml

      BUILD FAILED
      Target `pack-definition' does not exist in this project.

      Total time: 1 second
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples>cd hello

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>ant pack-definition
      Buildfile: build.xml

      pack-definition:
      [mkdir] Created dir: E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hell
      o\build
      [jar] Building jar: E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hel
      lo\build\hello.par

      BUILD SUCCESSFUL
      Total time: 2 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>ant deploy-definition
      Buildfile: build.xml

      pack-definition:

      deploy-definition:
      [webdeploy] deployment url: http://localhost:8080/jbpm-bpel/deploy?archive=file%
      3A%2FE%3A%2Fjboss-4.0.4.GA%2Fjbpm-bpel-1.1-beta1%2Fdoc%2Fexamples%2Fhello%2Fbuil
      d%2Fhello.par
      [webdeploy] got response code: 200

      BUILD SUCCESSFUL
      Total time: 5 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>ant generate-service
      Buildfile: build.xml

      pack-definition:

      generate-service:
      [servicegen] log4j:WARN No appenders could be found for logger (org.jbpm.JbpmCon
      figuration).
      [servicegen] log4j:WARN Please initialize the log4j system properly.

      BUILD FAILED
      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\process.template.xml:127: org
      .jbpm.jpdl.JpdlException: [[ERROR] no processdefinition.xml inside process archi
      ve]

      Total time: 2 seconds
      ????????????? - end

      E:\jboss-4.0.4.GA\jbpm-bpel-1.1-beta1\doc\examples\hello>