1 Reply Latest reply on Apr 1, 2011 2:35 AM by Elias Ross

    urgent for help

    yilin chai Newbie

      these days i add the:

      <dependency>

              <groupId>org.jboss.jbossas</groupId>

              <artifactId>jboss-as-client</artifactId>

              <version>6.0.0.Final</version>

              <type>pom</type>

      </dependency>

      to my POM.

      but the m2eclipse will prompt a lot of:

      1/04/11 12:04:22 PM: Maven Builder: AUTO_BUILD

      1/04/11 12:10:39 PM: Refreshing [/b/pom.xml]

      1/04/11 12:10:43 PM: [WARN] The POM for ws-commons:policy:jar:1.0 is missing, no dependency information available

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact javax.enterprise:cdi-api:jar:1.0-SP4:compile

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.spec.javax.interceptor:jboss-interceptors-api_1.1_spec:jar:1.0.0.Beta1:compile

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact javax.annotation:jsr250-api:jar:1.0:compile

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact javax.inject:javax.inject:jar:1:compile

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact junit:junit:jar:4.8.2:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.arquillian:arquillian-junit:jar:1.0.0.Alpha5:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.arquillian:arquillian-impl-base:jar:1.0.0.Alpha5:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.arquillian:arquillian-api:jar:1.0.0.Alpha5:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap.descriptors:shrinkwrap-descriptors-api:jar:0.1.4:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap:shrinkwrap-api:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap:shrinkwrap-impl-base:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap:shrinkwrap-spi:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap.resolver:shrinkwrap-resolver-api:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap.resolver:shrinkwrap-resolver-api-maven:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.jboss.shrinkwrap.resolver:shrinkwrap-resolver-impl-maven:jar:1.0.0-alpha-12:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.sonatype.aether:aether-api:jar:1.8:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.sonatype.aether:aether-util:jar:1.8:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.sonatype.aether:aether-connector-wagon:jar:1.8:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.sonatype.aether:aether-spi:jar:1.8:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.codehaus.plexus:plexus-container-default:jar:1.5.5:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.codehaus.plexus:plexus-classworlds:jar:2.2.2:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.apache.xbean:xbean-reflect:jar:3.4:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact commons-logging:commons-logging-api:jar:1.1:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact com.google.collections:google-collections:jar:1.0:test

      1/04/11 12:10:47 PM: Missing artifact org.apache.maven:maven-aether-provider:jar:3.0.1:test

      ...

      i also try to do something according to:

      http://community.jboss.org/message/574836#574836

      but it does not work for me

       

      any one can help i will be appreciate it!

        • 1. urgent for help
          Elias Ross Master

          Couple things: I would try building your project from the command line first using a downloaded Maven, since m2eclipse is sort of dumb. Also, check that you're hitting jboss.org, in particular your settings.xml is being honored. It's possible you're not editing settings.xml properly, or the wrong one.