1 Reply Latest reply on Mar 19, 2012 5:41 PM by thinksteep thinksteep

    Axis2 and JBoss 7.1

    Martin Reinhardt Newbie

      I've trying to migrate my App to JBoss 7.1 The JSF-Web-Part is working now, but when trying to access my WebService I got a 404 and no error log. My App structure is like this:

       

       

      MyApp.ear
      --> lib
                --> *.jar
      -->MyApp-EJB.war
      -->MyApp-Web.war
      -->MyApp-WebService.war
      

       

      My application.xml looks like this:

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <application xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
        xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee" xmlns:application="http://java.sun.com/xml/ns/javaee/application_5.xsd"
        xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/application_5.xsd"
        version="5">
        <display-name>MyApp-EAR</display-name>
        <module id="WebModule_1314004968636">
          <web>
            <web-uri>MyApp-Web.war</web-uri>
            <context-root>jsf</context-root>
          </web>
        </module>
        <module id="EjbModule_1314004968712">
          <ejb>MyApp-EJB.jar</ejb>
        </module>
        <module id="WebModule_1314004968738">
          <web>
            <web-uri>MyApp-WebService.war</web-uri>
            <context-root>ws</context-root>
          </web>
        </module>
        <library-directory>lib</library-directory>
      </application>
      

       

      Any ideas or recommentations?