0 Replies Latest reply on Apr 17, 2012 7:11 AM by Klaus Schuster

    rich:toolTip in rich:treeNode doesn't work

    Klaus Schuster Newbie

      Changing from rich faces 3.3.1GA to 3.3.3 Final causes the following problem with the rich:toolTip in an rich:treeNode:

       

       

       <rich:recursiveTreeNodesAdaptor id="messagetree" roots="#{XXBackingBean.messageTree.roots}"
                                  var="node" nodes="#{node.children}"
                              >
                                  <rich:treeNode>
                                      <ui:fragment rendered="#{!empty node.element}">
                                          <t:div styleClass="two-col left">
                                              <h:outputText value="#{node.element.typ} #{empty node.element.typ ? '' : ':'}"
                                                  styleClass="bold"
                                              />
                                              <h:outputText value="#{node.text}" styleClass="underlined padding_left15" />
                                          </t:div>
                                          <t:div styleClass="two-col column-right">
                                              <ui:fragment rendered="#{node.element.status != 0}">
                                                  <h:outputText value="#{node.element.status}" styleClass="bold" />
                                                  <h:outputText value=" #{node.element.text} " />
                                                  <t:graphicImage url="/images/info.gif" border="1"
                                                      rendered="#{not empty node.element.zusatz}"
                                                  >
                                                     <rich:toolTip id="#{id}_message_tooltip" followMouse="true" layout="block"
                                                         styleClass="rich-tooltip" showEvent="onmouseover" showDelay="500"
                                                     >
                                                         <h:outputText value="#{node.element.zusatz}" />
                                                     </rich:toolTip>
                                                  </t:graphicImage>
                                              </ui:fragment>
                                          </t:div>
                                      </ui:fragment>
      ....
      

       

      renders the following:

       

      <div id="inputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::message_uebersicht_tab_message_tooltip" class="rich-tool-tip rich-tooltip tanzusatz-tooltip rich-tooltip_tanlisten" style="position: absolute; display: none; z-index: 99; visibility: visible;">

      <div id="inputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::message_uebersicht_tab_message_tooltipcontent">00000000007GHMYP</div>

      <span id="inputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::message_uebersicht_tab_message_tooltipscript" style="display: none;">

      <script id="scriptinputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::message_uebersicht_tab_message_tooltip" type="text/javascript">

      1

      2new ToolTip("inputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::message_uebersicht_tab_message_tooltip","inputForm:j_id756:messagetree:3:messagetree:0::j_id766",{'followMouse':true,'showEvent':'mouseover'} );

      </script>

      </span>

      </div>

       

      The problem is the display: none which causes not to see the rich:toolTip.
      Any suggestions for me?
      Thanks in advance,

      Klaus11