1 Reply Latest reply: May 2, 2012 6:09 AM by tatupirsa tatu RSS

    Jboss + apache + mod_jk + axis2 --- axis2 doesn't work ---

    tatupirsa tatu Newbie

      Hi,

      I have centos 6.0 server with a JBoss 4.2.2.GA + Apache/2.2.15 + mod_jk-1.2.31-httpd-2.2.x.so.

      I have an application with some virtualhost and this mod_jk configuration:

       

      -- mod_jk.conf

          LoadModule jk_module modules/mod_jk.so

         

          JkWorkersFile conf/workers.properties

          JkLogFile logs/mod_jk.log

          JkLogLevel debug

          JkLogStampFormat  "[%a %b %d %H:%M:%S %Y]"

          JkRequestLogFormat "%w %V %T"

          JkShmFile logs/jk.shm

         

          JkOptions +ForwardKeySize +ForwardURICompat -ForwardDirectories

          <Location /jkstatus/>

              JkMount status

              Order deny,allow

              Allow from 127.0.0.1

          </Location>

         

          JkMountCopy all

          <VirtualHost 172.25.0.118:80>

                  JkMount /status nodo1

          </VirtualHost>

         

          <VirtualHost application1.es:80>

              ServerName application1.es

              DocumentRoot /opt/jboss/jboss-4.2.2.GA/server/default/deploy/application.ear/application1.war/

              ErrorLog /logs/app/application1_log_errores

              CustomLog /logs/app/application1_log_accesos common

         

              JkMount /* nodo1

         

              RewriteEngine on

              RewriteCond %{HTTP_HOST} ^application1.es$

              RewriteRule ^/$ /application1/indexAction.do [R]

          </VirtualHost>

         

          <VirtualHost application2.es:80>

              ServerName application2.es

              ServerAlias application2.es

              DocumentRoot /opt/jboss/jboss-4.2.2.GA/server/default/deploy/application.ear/

              ErrorLog /logs/app/application2_log_errores

              CustomLog /logs/app/application2_log_accesos common

         

              JkMount /* nodo1

         

              RewriteEngine on

              RewriteCond %{HTTP_HOST} ^application2.es$

              RewriteRule ^/$ /application2/indexAction.do [R]

          </VirtualHost>

         

          <VirtualHost application3:80>

              ServerName application3

              ServerAlias application3

              DocumentRoot /opt/jboss/jboss-4.2.2.GA/server/default/deploy/application.ear/axis2.war/

              ErrorLog /logs/app/application3_log_errores

              CustomLog /logs/app/application3_log_accesos common

         

              JkMount /* nodo1

         

              RewriteEngine on

              RewriteCond %{HTTP_HOST} ^application3$

              RewriteRule ^/$ /services/Recepcion.RecepcionHttpSoap11Endpoint [R]

          </VirtualHost>

       

      -- uriworkermap.properties

          # Mount the Servlet context to the ajp13 worker

          /jmx-console=nodo1

          /jmx-console/*=nodo1

          /web-console=nodo1

          /web-console/*=nodo1

          /status=nodo1

          /application1/*=nodo1

          /application1/indexAction.do=nodo1

          /*=nodo1

          /axis2/*=nodo1

       

      -- workers.properties

          workers.tomcat_home=/opt/jboss/jboss-4.2.2.GA

          workers.java_home=/opt/jboss/jdk64/jdk1.6.0_30/bin/java

         

          worker.list=nodo1,nodo2,status

          worker.status.type=status

         

          worker.nodo1.port=38009

          worker.nodo1.host=0.0.0.0

          worker.nodo1.type=ajp13

          worker.nodo1.ping_mode=A

       

       

      Application1 and application2 work OK, but application3 doesn't work.

      The application3 doesn't load, there isn't any error in explorer or logs; only shows a white page.

      The access log shows this, HTTP 400, NOT FOUND:

      -- [27/Apr/2012:11:04:46 +0200] "GET /services/Recepcion.RecepcionHttpSoap11Endpoint HTTP/1.1" 400 -

       

      Any idea?

      Why doesn't work axis with mod_jk?

       

      Thanks,

      tatu

        • 1. Re: Jboss + apache + mod_jk + axis2 --- axis2 doesn't work ---
          tatupirsa tatu Newbie

          Hi,

          I have been trying but I have not fixed anything.

          I have found and configure in this file "axis2.war/WEB-INF/conf/axis2.xml" some things:

           

          From:

          <!-- Following parameter will set the host name for the epr-->

          <!--<parameter name="hostname" locked="true">myhost.com</parameter>-->

           

          To:

          <parameter name="hostname" locked="true">application3.es</parameter>

           

          From:

          <!-- If you have a front end host which exposes this webservice using a different public URL  -->

          <!-- use this parameter to override autodetected url -->

          <!--<parameter name="httpFrontendHostUrl">https://someotherhost/context</parameter>-->

           

          To:

          <parameter name="httpFrontendHostUrl">http://application3.es/</parameter>

           

          From:

          <!--<parameter name="contextRoot">axis2</parameter>-->

           

          To:                           

          <parameter name="contextRoot">axis2</parameter>

           

           

          I have trying too with other parameters but doesn't work.

           

          Any idea?

          Thanks.