2 Replies Latest reply on May 13, 2012 10:08 PM by fre3man

    Error getting translations: 404

    fre3man Newbie

      Hi there,

       

      I am having an OpenKM web system installed on a Windows XP server. I am trying to access the web system via Apache web server.

       

      But i hit the following erro when i try to access it:

       

       

      Error getting translations: 404 <html><head><title>JBossWeb/2.0.1.GA - Error report</title><style><!--H1 {font-
      family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-
      serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-
      color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-
      serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></style> </head>
      <body><h1>HTTP Status 404 - /OpenKM/frontend/Language</h1><HR size="1" noshade="noshade"><p><b>type</b> Status 
      report</p><p><b>message</b> <u>/OpenKM/frontend/Language</u></p><p><b>description</b> <u>The requested resource 
      (/OpenKM/frontend/Language) is not available.</u></p><HR size="1" noshade="noshade"><h3>JBossWeb/2.0.1.GA</h3></body></html>
      

       

       

      I was able to access the same web system via the port 8200 directly without encountering this issue.

       

      Can i get any advise resolving this issue?

       

      Thanks in advance!!