0 Replies Latest reply: May 16, 2012 4:14 PM by Daniel Mijares RSS

    Resource Adapter Test deploys on AS 7.1.0 but test config can't be found

    Daniel Mijares Newbie

      Hi,

       

      I have been trying to get a very basic resource adapater example from the IronJacamar docs to deploy and test on a remote 7.1.0 server. 

       

      The Deployment phase of the test works great.

       

      I get the binding I want, and it deployed the .rar on the server.

       

      15:11:57,593 INFO  (MSC service thread 1-2) JBAS015876: Starting deployment of "ConnectorTestCase.rar"

      15:11:57,828 INFO  (MSC service thread 1-1) JBAS010406: Registered connection factory java:/eis/HelloWorld

      15:11:57,828 INFO  (MSC service thread 1-1) IJ020002: Deployed: file:/C:/AFSF/jboss-as-7.1.0.Final/standalone/tmp/vfs/temp4984c7ca248e1304/content

      -d4d4cb80fd66f8/contents/

      15:11:57,828 INFO  (MSC service thread 1-3) JBAS010401: Bound JCA ConnectionFactory

      15:11:57,843 INFO  (management-handler-threads - 8) JBAS018559: Deployed "ConnectorTestCase.rar"

       

       

      As far as the test goes, something isn't being recognized as I get a consistent :

       

       

       

       

       

      I do indeed have a arquillian.xml in my src/test/resources that looks like:

       

       

       

       

       

      I am using gradle and my dependencies are:

       

      dependencies {

        compile 'org.jboss.spec.javax.resource:jboss-connector-api_1.6_spec:1.0.1.Final'

        testCompile group: 'org.jboss.arquillian', name: 'arquillian-bom', version: '1.0.0.Final'

        testCompile group: 'org.jboss.arquillian.junit', name: 'arquillian-junit-container', version: '1.0.0.Final'

        testCompile group: 'junit', name: 'junit', version: '4.10'

        testRuntime group: 'org.jboss.as', name: 'jboss-as-arquillian-container-remote', version: '7.1.0.Final'

        // testRuntime group: 'org.jboss.arquillian.protocol', name: 'arquillian-protocol-servlet', version: '1.0.0.Final'

        testRuntime group: 'org.jboss.spec', name: 'jboss-javaee-6.0', version: '1.0.0.Final'

      }

       

       

      Interestingly though, I ran with the Arquillian Tutorial in the docs and at https://github.com/arquillian/arquillian-examples/tree/master/arquillian-tutorial with:

      - the same dependencies as above, minus the connector-api and junit

      - no arquillian.xml file

      and it works fine, deploy and test.

       

      Any insight as to why?

       

      Thanks,

       

      Danny