2 Replies Latest reply on Aug 2, 2012 6:53 AM by Max Rydahl Andersen

    Jboss AS 7.1.1 Thunder + Eclipse Jboss-Tool plugin AutoDeploy Problem

    lukas lukasz Newbie

      Hello i have got proble to configure autodeploy my app using eclipse with jboss-tools.

      I have got war project and i need have got useful tool to deploy my web content because i wrote ajax application so i need auto change webapp content in server.

      So first i configure scanner :


      1)

      <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:deployment-scanner:1.1">
           <deployment-scanner name="lupa" path="deployments" relative-to="jboss.server.base.dir" scan-enabled="true" scan-interval="5000" auto-deploy-zipped="false" auto-deploy-exploded="false" deployment-timeout="60"/>
      </subsystem>
      

      So its goot as i mean ?

      and i don't know why but i read that i must  configure also :

      2)

       <subsystem xmlns="urn:jboss:domain:web:1.1" default-virtual-server="default-host">
                  <configuration>
                      <jsp-configuration development="true"/>
                  </configuration>
                  <connector name="http" protocol="HTTP/1.1" scheme="http" socket-binding="http"/>
                  <virtual-server name="default-host" enable-welcome-root="true">
                      <alias name="localhost"/>
                      <alias name="example.com"/>
                  </virtual-server>
              </subsystem>
      

       

      So this is my all configuration for Scanner in standalone.xml

       

      3)

      And in eclipse when i double click in server i have got configuration panel i checked option "Automatically publish when resources change", also i have got check option "User the Jboss deploy folder "

       

      But i have got error :

       

       

      ERROR [org.jboss.msc.service.fail] (MSC service thread 1-2) MSC00001: Failed to start service jboss.deployment.unit."lupa.war".INSTALL: org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit."lupa.war".INSTALL: Failed to process phase INSTALL of deployment "lupa.war"
          at org.jboss.as.server.deployment.DeploymentUnitPhaseService.start(DeploymentUnitPhaseService.java:119) [jboss-as-server-7.1.0.Final.jar:7.1.0.Final]
          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.startService(ServiceControllerImpl.java:1811) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$StartTask.run(ServiceControllerImpl.java:1746) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1110) [rt.jar:1.6.0_20]
          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:603) [rt.jar:1.6.0_20]
          at java.lang.Thread.run(Thread.java:636) [rt.jar:1.6.0_20]
      Caused by: org.jboss.as.server.deployment.DeploymentUnitProcessingException: JBAS010464: Exception deploying datasource java:jboss/datasources/LupaBandDS
          at org.jboss.as.connector.deployers.processors.DsXmlDeploymentInstallProcessor.deploy(DsXmlDeploymentInstallProcessor.java:125)
          at org.jboss.as.server.deployment.DeploymentUnitPhaseService.start(DeploymentUnitPhaseService.java:113) [jboss-as-server-7.1.0.Final.jar:7.1.0.Final]
          ... 5 more
      Caused by: org.jboss.msc.service.DuplicateServiceException: Service jboss.data-source.jboss/datasources/LupaBandDS is already registered
          at org.jboss.msc.service.ServiceRegistrationImpl.setInstance(ServiceRegistrationImpl.java:154) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl.startInstallation(ServiceControllerImpl.java:227) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceContainerImpl.install(ServiceContainerImpl.java:560) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceTargetImpl.install(ServiceTargetImpl.java:201) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$ChildServiceTarget.install(ServiceControllerImpl.java:2228) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceTargetImpl.install(ServiceTargetImpl.java:201) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceControllerImpl$ChildServiceTarget.install(ServiceControllerImpl.java:2228) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.msc.service.ServiceBuilderImpl.install(ServiceBuilderImpl.java:307) [jboss-msc-1.0.2.GA.jar:1.0.2.GA]
          at org.jboss.as.connector.deployers.processors.DsXmlDeploymentInstallProcessor.startDataSource(DsXmlDeploymentInstallProcessor.java:307)
          at org.jboss.as.connector.deployers.processors.DsXmlDeploymentInstallProcessor.deploy(DsXmlDeploymentInstallProcessor.java:123)
          ... 6 more
      
      20:28:44,390 INFO  [org.jboss.as.server] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS015870: Deploy of deployment "lupa.war" was rolled back with failure message {"JBAS014671: Failed services" => {"jboss.deployment.unit.\"lupa.war\".INSTALL" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit.\"lupa.war\".INSTALL: Failed to process phase INSTALL of deployment \"lupa.war\""}}
      20:28:44,441 INFO  [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-2) JBAS015877: Stopped deployment lupa.war in 48ms
      20:28:44,444 INFO  [org.jboss.as.controller] (DeploymentScanner-threads - 2) JBAS014774: Service status report
      JBAS014777:   Services which failed to start:      service jboss.deployment.unit."lupa.war".INSTALL: org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit."lupa.war".INSTALL: Failed to process phase INSTALL of deployment "lupa.war"
      
      20:28:44,456 ERROR [org.jboss.as.server.deployment.scanner] (DeploymentScanner-threads - 1) {"JBAS014653: Composite operation failed and was rolled back. Steps that failed:" => {"Operation step-2" => {"JBAS014671: Failed services" => {"jboss.deployment.unit.\"lupa.war\".INSTALL" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit.\"lupa.war\".INSTALL: Failed to process phase INSTALL of deployment \"lupa.war\""}}}}
      
      
      
      
      

       

      When i an looking in JBOSS_HOME/standalone/deployments I have got folder lupa.war ??

      So what is wrong with my configuration ??

       

      maybe ther is a ptoble because i have got lupa-ds.xml file into my project ??

       

      I havent got webapp content into lupa.war folder and i dont know why ?? in lupa.war folder i have got only WEB-INF folder and in hear classes folder

      but not webapp :/