1 Reply Latest reply on Jan 28, 2013 2:37 PM by y lab

    JBPM5 and hibernate3 on Jboss as7

    y lab Newbie

      I want to use hibernate 3 as JPA provider in jboss as7 ;

      - Create a folder in AS7_HOME\modules\org\hibernate\3 for slot 3 to hold hibernate 3 jars.

      - I Create the AS7_HOME/modules/org/hibernate/3/module.xml file with contents :

      <module xmlns="urn:jboss:module:1.1" name="org.hibernate" slot="3">

          <properties>

              <property name="jboss.api" value="private"/>

          </properties>

       

       

          <resources>

              <resource-root path="hibernate-commons-annotations-3.1.0.GA.jar"/>

              <resource-root path="hibernate-entitymanager-3.4.0.GA.jar"/>

              <resource-root path="hibernate-core-3.3.2.GA.jar"/>

                           <resource-root path="antlr-3.3.jar"/>

              <resource-root path="asm-3.3.jar"/>

              <resource-root path="btm-2.1.2.jar"/>

              <!-- Insert resources here -->

          </resources>

       

       

          <dependencies>

              <module name="org.jboss.as.jpa.hibernate" slot="3"></module>

              <module name="javax.api"></module>

              <module name="javax.persistence.api"></module>

              <module name="javax.transaction.api"></module>

              <module name="javax.validation.api"></module>

              <module name="org.antlr"></module>

              <module name="org.apache.ant"></module>

              <module name="org.apache.commons.collections"></module>

              <module name="org.dom4j"></module>

              <module name="org.infinispan"></module>

              <module name="org.javassist"></module>

              <module name="org.jboss.logging"></module>

              <module name="org.slf4j"></module>

          </dependencies>

      </module>

       

      in my persistence.xml i use :

       

      <property name="jboss.as.jpa.providerModule" value="org.hibernate:3"></property>

       

      Whene i start my server i take the following error :

      Failed to define class org.jboss.as.jpa.hibernate3.infinispan.InfinispanRegionFactory in Module "org.jboss.as.jpa.hibernate:3" from local module loader @1dec1dd (roots: C:\PIXID\jboss-as-7.1.1.Final\modules): java.lang.LinkageError: Failed to link org/jboss/as/jpa/hibernate3/infinispan/InfinispanRegionFactory (Module "org.jboss.as.jpa.hibernate:3" from local module loader @1dec1dd (roots: C:\PIXID\jboss-as-7.1.1.Final\modules))

                at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.defineClass(ModuleClassLoader.java:396) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

                at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.loadClassLocal(ModuleClassLoader.java:243) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

                at org.jboss.modules.ModuleClassLoader$1.loadClassLocal(ModuleClassLoader.java:73) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

                at org.jboss.modules.Module.loadModuleClass(Module.java:517) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

                at org.jboss.modules.ModuleClassLoader.findClass(ModuleClassLoader.java:182) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

                at org.jboss.modules.ConcurrentClassLoader.performLoadClassUnchecked(ConcurrentClassLoader.java:468) [jboss-modules.jar:1.1.1.GA]

       

      Any help?