8 Replies Latest reply on Nov 12, 2013 11:16 AM by Radoslav Husar

    Jboss EAP6.1.0 not starting in domain mode

    Avneet Bansal Newbie

      Hi All,

       

      My jboss server in not getting started. I am not getting error logs too.Below is the only output I can see on CMD screen. Its running fine in standalone mode.

       

      Please help. Thanks in Advance.

       

      Calling "E:\JBOSS\jboss-eap-6.1\bin\domain.conf.bat"

      ===============================================================================

      JBoss Bootstrap Environment

        JBOSS_HOME: E:\JBOSS\jboss-eap-6.1

        JAVA: C:\Program Files\Java\jdk160_21\bin\java

        JAVA_OPTS: -Dprogram.name=domain.bat -Xms64M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M -Dj

      ava.net.preferIPv4Stack=true -Djboss.modules.system.pkgs=org.jboss.byteman

      ===============================================================================

      00:34:51,734 INFO  [org.jboss.modules] (main) JBoss Modules version 1.2.0.Final-

      redhat-1

      00:34:51,968 INFO  [org.jboss.as.process.Host Controller.status] (main) JBAS0120

      17: Starting process 'Host Controller'

      [Host Controller] 00:34:52,703 INFO  [org.jboss.modules] (main) JBoss Modules ve

      rsion 1.2.0.Final-redhat-1

      [Host Controller] 00:34:52,843 INFO  [org.jboss.msc] (main) JBoss MSC version 1.

      0.4.GA-redhat-1

      [Host Controller] 00:34:52,937 INFO  [org.jboss.as] (MSC service thread 1-4) JBA

      S015899: JBoss EAP 6.1.0.GA (AS 7.2.0.Final-redhat-8) starting