4 Replies Latest reply on Aug 1, 2019 7:19 AM by YU ZHANG

    Datasource configuration in domain mode

    xxxxx roque Newbie

      I successfully configured a datasource in my standalone.xml file,but I can´t get the same configuration to work in domain mode.Are there some change I need to apply?

       

      My config looks as follows:

       

      <datasource jndi-name="java:/datasources/OracleDs" pool-name="OracleDs" enabled="true" use-java-context="true">

                              <connection-url>jdbc:oracle:thin:@xxxx:1521:xxxx</connection-url>

                              <driver-class>oracle.jdbc.OracleDriver</driver-class>

                              <driver>oracle</driver>

                              <security>

                                  <user-name>xxx</user-name>

                                  <password>xxxxx</password>

                              </security>

                              <validation>

                                  <validate-on-match>false</validate-on-match>

                                  <background-validation>false</background-validation>

                              </validation>

                              <statement>

                                  <share-prepared-statements>false</share-prepared-statements>

                              </statement>

                          </datasource>

                          <drivers>

                               <driver name="oracle" module="com.oracle">

                                  <xa-datasource-class>oracle.jdbc.driver.OracleDriver</xa-datasource-class>

                              </driver>

                          </drivers>