0 Replies Latest reply on Dec 4, 2009 2:21 PM by sanjayk

    JASS LDAP authentication SOAP<faultcode>soapenv:MustUnderstand</faultcode>

    sanjayk Newbie

      I need to authenticate web service users through the use of a JAAS interceptor and LDAP using the provided activemq LdapLoginModule.

       

      I am using fuse 3.3.1.18 version.And I am using http SOAP consumer service unit for this BASIC authentication.

       

      I am able to configure everything and able to authenticate with the wsdl URL in the browser.System popup an alert for the user id and password (like JASS alert).I gave the credentials and system authenticate the user perfectly.

       

      If I use SOAP message with UserNameToken in the SOAP header and send the message to my service then system is throwing a fault message like below.

      ###############

      Security</faultstring>

      </soapenv:Fault>

      </soapenv:Body>

      </soapenv:Envelope>

      #################

       

      Here is my SOAP message.

       

      ################

      <soapenv:Envelope xmlns:edr="http://services.com/test" xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">

      <soapenv:Header>

      <wsse:Security soapenv:mustUnderstand="1" xmlns:wsse="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-secext-1.0.xsd">

      <wsse:UsernameToken wsu:Id="UsernameToken-1" xmlns:wsu="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-wssecurity-utility-1.0.xsd">

      <wsse:Username>user</wsse:Username>

      <wsse:Password Type="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-username-token-profile-1.0#PasswordText">password</wsse:Password>

      <wsse:Nonce EncodingType="http://docs.oasis-open.org/wss/2004/01/oasis-200401-wss-soap-message-security-1.0#Base64Binary">vGf7Foeq2GSEwW3aBafACw==</wsse:Nonce>

      <wsu:Created>2009-12-04T17:29:07.402Z</wsu:Created>

      </wsse:UsernameToken>

      </wsse:Security>

      </soapenv:Header>

      <soapenv:Body>

      <test:RetrieveRefData>

      <test:RefNumber>12345</test:RefNumber>

      </test:RetrieveRefData>

      </soapenv:Body>

      </soapenv:Envelope>

       

      ################

       

      Can some one help me in fixing this issue.

       

      Thanks,

      Sanjay