0 Replies Latest reply on Mar 13, 2015 8:52 PM by James Edler

    Dependent Classes/Jars doesn't not get Loaded which are configured via jboss-deployment-structure.xml in [WildFly8.2.0-Final]

    James Edler Newbie

      Hi Guys ,

       

      I am new to the wildfly 8.2.0 Final and we are migrating our application to the wildfly8.2.0Final. I have a ear Enterprise Application which I want to migrate to the wildfly8.2.0-Final .

       

      Jboss 4.2.3 Configurations

      MyApp.ear

      --> com.mypack.

      --> lib -->  jars-all going here.

      --> META-INF

                    --> services

                    --> application.xml

                    --> MANIFEST.MF

      --> myejb.jar

      --> mywar.war

       

      THIS DEPLOYS FINE IN JBOSS4.2.3 WHERE ALL OTHER DEPENDENCIES ARE IN jBOSS\LIB

       

       

      Wildfly 8.2.0-Final Deployments

      MyApp.ear

      --> com.mypack.

      --> lib -->  jars-all going here.

      --> META-INF

                    --> services

                    --> application.xml

                    --> jboss-deployment-structure.xml

                    --> MANIFEST.MF

      --> myejb.jar

      --> mywar.war

       

      I created a special module for module name =>> com.mycompany  and added many jars correctly.

       

      Jar Configured Inside the Modules Doesn't Not get loaded  via Jboss Deployment-Structure.xml  place inside the Meta-Inf Of EAR ?

      I want to deploy my ear in wildfly in isolated false so that  jar , war have access to each other classes. when I deploy I want to makes sure that all the dependencies get loaded when Jboss start and hence I have                --> jboss-deployment-structure.xml

      which has information like below

      <jboss-deployment-structure>

        <deployment>

            <dependencies>

              <module name="com.mycompany "    />

              <module name="com.oracledatabase.oracle"/>

            </dependencies>

        </deployment>

      </jboss-deployment-structure>


      Modules doesn't not get loaded  even though in the EAR there is jboss-deployment-structure.xml


      PS: They do Get loaded as if I Declare the Module name inside the Manifest.MF file inside the META-INF


      What is The Anomaly ?

      As per the documentations on this link

      It reads like below

      "jboss-deployment-structure.xml is a JBoss specific deployment descriptor that can be used to control class loading in a fine grained manner. It should be placed in the top level deployment, in META-INF (or WEB-INF for web deployments)."


      Doesn't Seems to work , Please let me know what should I have to do ? I believe I want to have details inside the deployment structure rather than in Meta-Inf/Menifest.mf file


      Please suggest  @Tomaz Cerar


      thanks

      James.