1 Reply Latest reply on Dec 12, 2016 11:55 AM by raj raj

    cli command  db test connection fails

    raj raj Newbie

      hi  i have strange situation   if i run the command cli DB test is working fine after connecting to   ./jboss-cli.sh

       

      if i run as all in one command its fails in unix

       

      1.

       

      ./jboss-cli.sh --controller=myserver:9999 --connect --user=admin --password=****  -c "/host=host1/server=server1/subsystem=datasources/data-source="jdbc/mytesti/av/tps/mydb":test-connection-in-pool"

      Node path format is wrong around 'crsoftwareinc' (index=76).

       

       

      if i run same command after connected to  ./jboss-cli.sh  its working fine

       

      2.

       

      [domain@host1:9999 /] /host=host1/server=server1/subsystem=datasources/data-source="jdbc/mytesti/av/tps/mydb":test-connection-in-pool

      {

          "outcome" => "success",

          "result" => [true]

      }

       

      os  : linux

      domain mode

       

      * if datasource name is  in single name (myds)  i dint need to use " "  then its working fine 1 and 2  on both above,

      having issue only with "jdbc/mytesti/av/tps/mydb"

        • 1. Re: cli command  db test connection fails
          raj raj Newbie

          Resolved  its syntax error after replacing \"jdbc/mytesti/av/tps/mydb\"  its working fine now from shell script

           

           

          ./jboss-cli.sh --controller=myserver:9999 --connect --user=admin --password=****  -c "/host=host1/server=server1/subsystem=datasources/data-source=\"jdbc/mytesti/av/tps/mydb\":test-connection-in-pool"

           

          {

              "outcome" => "success",

              "result" => [true]

          }

          1 of 1 people found this helpful