3 Replies Latest reply on Oct 24, 2007 5:32 PM by babax ter1

    Getting Error while executing servlet in Jboss server

    Kalpana P Newbie

      Hi,

      I am using jboss-4.0.3 and I have an application that it works correctly.
      However, after some days when I try to access my home page, this gets stucked.

      And looking for a log I see the following error:

      2007-10-12 12:31:14,500 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[jboss.web].[localhost].[/xpro].[ActionMenuServlet]] Servlet.service() for servlet ActionMenuServlet threw exception
      java.lang.NullPointerException
      at apple.xprovision.ActionMenuServlet.doGet(ActionMenuServlet.java:81)
      at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:697)
      at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:810)
      at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
      at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
      at org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doFilter(ReplyHeaderFilter.java:96)
      at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:202)
      at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:173)
      at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:213)
      at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:178)
      at org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:175)
      at org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:74)
      at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:126)
      at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:105)
      at org.jboss.web.tomcat.tc5.jca.CachedConnectionValve.invoke(CachedConnectionValve.java:156)
      at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:107)
      at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:148)
      at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(Http11Processor.java:869)
      at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProtocol.java:664)
      at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.processSocket(PoolTcpEndpoint.java:527)
      at org.apache.tomcat.util.net.MasterSlaveWorkerThread.run(MasterSlaveWorkerThread.java:112)
      at java.lang.Thread.run(Thread.java:613)

      Finally, when I start JBoss, everything seems fine. But, does anyone have any idea as to how to resolve this?. I tried searching about this problem but have not found anything.

      Thanks in Advance.