0 Replies Latest reply on May 24, 2005 6:18 AM by gilbert mouhamad

    [pb login config]

    gilbert mouhamad Newbie

      Hi,
      this is my first post and here is my problem ;)
      When using JBoss 4.0.2, my authentification login form does not appear anymore :(
      I'm using a JSF page and an JSF action which intialize the LoginContext within the name and password of the user.
      In my web.xml file, i have this :

       <login-config>
       <auth-method>FORM</auth-method>
       <form-login-config>
       <form-login-page>/common/login.faces</form-login-page>
       <form-error-page>/common/login.faces</form-error-page>
       </form-login-config>
       </login-config>
      


      this is my login-config.xml
       <application-policy name = "xnetDB">
       <authentication>
       <login-module code="org.jboss.security.auth.spi.DatabaseServerLoginModule"
       flag = "required">
       <module-option name="dsJndiName">
       java:/DefaultDS
       </module-option>
       <module-option name="principalsQuery">
       SELECT CODE FROM RESOURCES WHERE code=? AND login='1'
       </module-option>
       <module-option name="rolesQuery">
       SELECT PROFILEID, 'Roles' FROM RESOURCES WHERE code=?
       </module-option>
       </login-module>
       </authentication>
       </application-policy>
      



      When i try to access a securized page, if not principal has been set, i do have the login page

      All works well in Jboss 4.0.1 but not in JBoss 4.0.2..........has something changed ?
      I really don't understand :(

      thx for your help