1 Reply Latest reply on Oct 5, 2004 1:23 PM by Scott Stark

    jboss-3.2.5 startup problem

    suman291857 Newbie

      Hi,
      I tried deploying jboss-3.2.5 on win XP.When i run run.bat from bin,it starts up fine,ends with a message
      ====================================
      2004-10-05 17:18:06,891 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.MBean] postRegister(), parent: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,891 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.factory.ServiceModuleFactory] Create MBean, name: jboss.j2ee:service=EARDeployer, SAR Module: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,891 DEBUG [org.jboss.mx.modelmbean.ModelMBeanInvoker] No persistence-manager descriptor found, null persistence will be used
      2004-10-05 17:18:06,891 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.MBean] postRegister(), parent: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,891 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.factory.ServiceModuleFactory] Create MBean, name: jboss.scripts:service=BSHDeployer, SAR Module: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,906 DEBUG [org.jboss.mx.modelmbean.ModelMBeanInvoker] No persistence-manager descriptor found, null persistence will be used
      2004-10-05 17:18:06,906 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.MBean] postRegister(), parent: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,906 DEBUG [org.jboss.management.j2ee.factory.ServiceModuleFactory] Create MBean, name: jboss.deployment:type=DeploymentScanner,flavor=URL, SAR Module: jboss.management.local:J2EEServer=Local,j2eeType=ServiceModule,name=jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,906 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] End deployment start on package: jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,906 DEBUG [org.jboss.deployment.MainDeployer] Deployed package: file:/C:/jboss-3.2.5/jboss-3.2.5/server/default/conf/jboss-service.xml
      2004-10-05 17:18:06,906 INFO [org.jboss.system.server.Server] JBoss (MX MicroKernel) [3.2.5 (build: CVSTag=JBoss_3_2_5 date=200406251954)] Started in 31s:453ms
      2004-10-05 17:18:06,906 INFO [org.jboss.web.tomcat.tc5.Tomcat5] Saw org.jboss.system.server.started notification, starting connectors
      2004-10-05 17:18:06,969 INFO [org.apache.coyote.http11.Http11Protocol] Starting Coyote HTTP/1.1 on http-0.0.0.0-8080
      2004-10-05 17:18:07,156 INFO [org.apache.jk.common.ChannelSocket] JK2: ajp13 listening on /0.0.0.0:8009
      2004-10-05 17:18:07,172 INFO [org.apache.jk.server.JkMain] Jk running ID=0 time=16/31 config=null
      ====================================

      But when i type in url
      http://localhost:8082/
      it says 500 internal server error.

      Any thoughts abt this.

      Thanks
      Prashanth