1 Reply Latest reply on Jul 15, 2008 6:47 PM by Erik Lindquist

    JBoss-5.0.0.CR1 SSI

    Erik Lindquist Newbie

      I'm having trouble getting SSI to work. I edited the web.xml to enable SSI

      default/deployers/jbossweb.deployer/web.xml

      and I modified the context.xml to grant all web apps privilege to use container jars.

      default/deploy/jbossweb.sar/context.xml

      but I'm getting this error when I start jboss:

      16:18:05,581 INFO [TomcatDeployment] deploy, ctxPath=/, vfsUrl=ROOT.war
      16:18:06,329 INFO [[/]] Marking servlet ssi as unavailable
      16:18:06,330 ERROR [[/]] Servlet threw load() exception
      java.lang.ClassNotFoundException:
      org.apache.catalina.ssi.SSIServlet

      Very curious because the JspServlet is in the same jar (jbossweb.jar) as the SSIServlet but jsps work. Also, this error occurs when I start Jboss - not when I access a page that contains any SSI directives.

        • 1. Re: JBoss-5.0.0.CR1 SSI
          Erik Lindquist Newbie

          I still can't get this to work. I understand why i get the error when jboss starts but it's still an error.

          I submitted the issue to JIRA and got the following reply:


          Resolution: Rejected

          Caused by another unrelated problem (use <servlet-class>org.apache.catalina.ssi.SSIServlet</servlet-class>). Loading restictions have not been added, and they don't desplay this when things fail anyway.


          Can anyone explain what the unrelated problem is?