1 Reply Latest reply on Mar 1, 2009 6:33 AM by Philip Arad

    Deployment of JBoss-4.2.2.GA on HP-UX 11i v3 (B.11.31)

    Philip Arad Newbie

      Hi

      I am trying to deploy JBoss-4.2.2.GA on HP-UX 11i v3 (B.11.31), and I get the following error:

      Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/jboss/security/auth/spi/UsernamePasswordLoginModule
      at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)
      at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:620)
      at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader.java:124)
      at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:260)
      at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:56)
      at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:195)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.findClassLocally(RepositoryClassLoader.java:682)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.findClass(RepositoryClassLoader.java:662)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClassLocally(RepositoryClassLoader.java:200)
      at org.jboss.mx.loading.ClassLoadingTask$ThreadTask.run(ClassLoadingTask.java:131)
      at org.jboss.mx.loading.LoadMgr3.nextTask(LoadMgr3.java:399)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClassImpl(RepositoryClassLoader.java:527)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClass(RepositoryClassLoader.java:415)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
      at org.jboss.util.loading.DelegatingClassLoader.loadClass(DelegatingClassLoader.java:92)
      at org.jboss.mx.loading.LoaderRepositoryClassLoader.loadClass(LoaderRepositoryClassLoader.java:90)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
      at org.jboss.util.loading.DelegatingClassLoader.loadClass(DelegatingClassLoader.java:92)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
      at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:319)
      at java.lang.Class.forName0(Native Method)
      at java.lang.Class.forName(Class.java:246)
      at javax.security.auth.login.LoginContext.invoke(LoginContext.java:731)
      at javax.security.auth.login.LoginContext.access$000(LoginContext.java:186)
      at javax.security.auth.login.LoginContext$4.run(LoginContext.java:683)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at javax.security.auth.login.LoginContext.invokePriv(LoginContext.java:680)
      at javax.security.auth.login.LoginContext.login(LoginContext.java:579)
      at org.jboss.security.plugins.JaasSecurityManager.defaultLogin(JaasSecurityManager.java:603)
      at org.jboss.security.plugins.JaasSecurityManager.authenticate(JaasSecurityManager.java:537)
      at org.jboss.security.plugins.JaasSecurityManager.isValid(JaasSecurityManager.java:344)
      at org.jboss.ejb.plugins.SecurityInterceptor.checkSecurityAssociation(SecurityInterceptor.java:211)
      at org.jboss.ejb.plugins.SecurityInterceptor.invokeHome(SecurityInterceptor.java:135)
      at org.jboss.ejb.plugins.LogInterceptor.invokeHome(LogInterceptor.java:132)


      It seems like the JBoss classes are not loaded correctly.
      I have deployed already on the same machine JBoss-4.0.5.GA with no problem, and it is working fine.

      Doe anyone has any experince with it?

      Philip