1 Reply Latest reply on Dec 28, 2004 11:44 AM by Juha Lindfors

    404 error msg

    greg rossy Newbie





      Joined: Mon Dec 27, 2004 15:02 PM
      Posts: gregross524
      Location:
      Posted: Tue Dec 28, 2004 11:40 AM Post subject: anyone here use fourfive's web reporting ?

      --------------------------------------------------------------------------------

      I am new (although programming non-java for 6 years) to JBoss and cannot get this running, any help would be appreciated.

      Thanks


      Back to top


      gregross524



      Joined: Mon Dec 27, 2004 15:02 PM
      Posts: gregross524
      Location:
      Posted: Tue Dec 28, 2004 11:43 AM Post subject: Re: anyone here use fourfive's web reporting ?

      --------------------------------------------------------------------------------

      I keep getting a bunch of errors when starting up jboss about incompletely deployed packages, etc - things just fly by on the screen after I put the fourfive.war file and directory under the server/default/deploy

      when i go to view the fourfive app at localhost:8080/fourfive/index I get the 404 error message.
      Any suggestions?

      Thanks in advance!


        • 1. 404 error msg
          Juha Lindfors Master





          Joined: Mon Dec 27, 2004 15:02 PM
          Posts: gregross524
          Location:
          Posted: Tue Dec 28, 2004 11:40 AM Post subject: anyone here use fourfive's web reporting ?

          --------------------------------------------------------------------------------

          I am new (although programming non-java for 6 years) to JBoss and cannot get this running, any help would be appreciated.

          Thanks


          Back to top


          gregross524



          Joined: Mon Dec 27, 2004 15:02 PM
          Posts: gregross524
          Location:
          Posted: Tue Dec 28, 2004 11:43 AM Post subject: Re: anyone here use fourfive's web reporting ?

          --------------------------------------------------------------------------------

          I keep getting a bunch of errors when starting up jboss about incompletely deployed packages, etc - things just fly by on the screen after I put the fourfive.war file and directory under the server/default/deploy

          when i go to view the fourfive app at localhost:8080/fourfive/index I get the 404 error message.
          Any suggestions?

          Thanks in advance!