0 Replies Latest reply on Mar 7, 2005 1:49 AM by milton chow

    " The connection was refused when attempting to connect to l

    milton chow Newbie

      HI, I have the following messages when running the JBoss 4.0.1 with Portal 2.0 alpha.

      14:20:20,219 ERROR [URLDeploymentScanner] Incomplete Deployment listing:
      Packages waiting for a deployer:
      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@5e1e598a { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-core.sar/portal-core.war/ }
      deployer: null
      status: Starting
      state: START_SUBDEPLOYMENTS
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-core.sar/portal-core
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176417004
      lastModified: 1110163795085
      mbeans:

      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@ea070f11 { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-core.sar/webdav.war/ }
      deployer: null
      status: Starting
      state: START_SUBDEPLOYMENTS
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-core.sar/webdav.war/
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176417004
      lastModified: 1110163795976
      mbeans:

      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@89569c73 { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-ds.xml }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-ds.xml
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176420209
      lastModified: 1110176420199
      mbeans:

      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@bc4a0950 { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-forums.ear/ }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-forums.ear/
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176420209
      lastModified: 1110163796577
      mbeans:

      Incompletely deployed packages:
      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@89569c73 { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-ds.xml }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-ds.xml
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176420209
      lastModified: 1110176420199
      mbeans:

      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@bc4a0950 { url=file:/C:/jboss/server/s
      d/deploy/portal-forums.ear/ }
      deployer: null
      status: null
      state: INIT_WAITING_DEPLOYER
      watch: file:/C:/jboss/server/standard/deploy/portal-forums.ear/
      altDD: null
      lastDeployed: 1110176420209
      lastModified: 1110163796577
      mbeans:


      14:20:20,349 INFO [Server] JBoss (MX MicroKernel) [4.0.1sp1 (build: CVSTa
      s_4_0_1_SP1 date=200502160314)] Started in 9s:83ms


      when I try to access http://localhost:8080/portal, it gives me the captioned error.