0 Replies Latest reply on Mar 6, 2006 9:34 AM by rahul sood

    Error trying to deploy a .ear file

    rahul sood Newbie

      I have Jboss 3.2.3. If I run the server independently of the ide, the .ear file deploys without any problems.
      I decided to use JBoss's eclipse IDE so that I could debug the beans, I created the jars and the ear using packaging configurations.
      Started the app server from withiin the ide and then tried to deploy the .ear file.
      I get the following error when I do this.
      09:07:36,758 ERROR [MainDeployer] could not create deployment: file:/C:/jboss-3.2.3/server/default/tmp/deploy/tmp57295TLPE_JBoss.ear-contents/JBoss_entities.jar
      org.jboss.deployment.DeploymentException: Verification of Enterprise Beans failed, see above for error messages.
      at org.jboss.ejb.EJBDeployer.create(EJBDeployer.java:491)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.create(MainDeployer.java:786)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.create(MainDeployer.java:778)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:641)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:605)
      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor44.invoke(Unknown Source)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
      at org.jboss.mx.capability.ReflectedMBeanDispatcher.invoke(ReflectedMBeanDispatcher.java:284)
      at org.jboss.mx.server.MBeanServerImpl.invoke(MBeanServerImpl.java:546)
      at org.jboss.mx.util.MBeanProxyExt.invoke(MBeanProxyExt.java:177)
      at $Proxy6.deploy(Unknown Source)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.deploy(URLDeploymentScanner.java:302)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.scan(URLDeploymentScanner.java:476)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.doScan(AbstractDeploymentScanner.java:201)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.loop(AbstractDeploymentScanner.java:212)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.run(AbstractDeploymentScanner.java:191)
      09:07:36,768 ERROR [MainDeployer] could not create deployment: file:/C:/jboss-3.2.3/server/default/deploy/TLPE_JBoss.ear
      org.jboss.deployment.DeploymentException: Verification of Enterprise Beans failed, see above for error messages.
      at org.jboss.ejb.EJBDeployer.create(EJBDeployer.java:491)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.create(MainDeployer.java:786)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.create(MainDeployer.java:778)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:641)
      at org.jboss.deployment.MainDeployer.deploy(MainDeployer.java:605)
      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor44.invoke(Unknown Source)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
      at org.jboss.mx.capability.ReflectedMBeanDispatcher.invoke(ReflectedMBeanDispatcher.java:284)
      at org.jboss.mx.server.MBeanServerImpl.invoke(MBeanServerImpl.java:546)
      at org.jboss.mx.util.MBeanProxyExt.invoke(MBeanProxyExt.java:177)
      at $Proxy6.deploy(Unknown Source)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.deploy(URLDeploymentScanner.java:302)
      at org.jboss.deployment.scanner.URLDeploymentScanner.scan(URLDeploymentScanner.java:476)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.doScan(AbstractDeploymentScanner.java:201)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.loop(AbstractDeploymentScanner.java:212)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.run(AbstractDeploymentScanner.java:191)

      As you can see it does not give me any reason for why it failed to deploy, just tells me it did so ...could anyone shed light on why the same ear deploys fine when not run from within IDE but presents a problem if trying to deploy from within IDE...

      Any information would be appreciated. Thanks.