3 Replies Latest reply on Feb 23, 2005 8:52 AM by Thomas Diesler

    "Location" NullPointer in ServiceDeployer

    Rory Douglas Newbie

      I was following the wiki to deploy an EJB WS endpoint.

      I get a NullPointerException when deploying my JAR file (from getServiceLocation in ServiceDeployer). The wiki suggests you can use a dummy location in the WSDL & JBoss will rename appropriately on deploy - from the methods listed in the stack trace it looks like this is happening, but then an error occurs?

      I have pretty much copy 'n pasted all descriptors from the wiki page & edited for my Bean (which is very simple). I am deploying a SLSB in a jar file with all the webservice & EJB descriptors in META-INF and the wsdl file in META-INF/wsdl.

      Any ideas on what I'm doing wrong?

        • 1. Re:
          Rory Douglas Newbie

          Yeah, I'm a twit... disregard the above. Just another lesson in how it's better to check your descriptors before running crying to the forum (had wrong name in webservices.xml)

          • 2. Re:
            vista alta Newbie

             

            "RoryDouglas" wrote:
            Yeah, I'm a twit... disregard the above. Just another lesson in how it's better to check your descriptors before running crying to the forum (had wrong name in webservices.xml)


            Hi,

            I am facing the same problem.I double checked my webservices.xml.every thing seems to be correct but i am still getting this null pointer.

            What had you missed ?

            Thanks

            • 3. Re:
              Thomas Diesler Master

              NPEs are not acceptible. Could you please show me the stack trace and the descriptor in question?