1 Reply Latest reply on Jul 19, 2006 3:52 AM by Ravishankar Srinivasan

    URGENT: Problem deploying webservice

    Ricardo Marques Novice

      Hi all

      I'm using by the first time JBoss, and I make a simple ws using netbeans 5, I added Jboss to netbeans servers list, and and I run the project everything works nice.


      But... when I installed JBoss on a linux machine and I and to deploy my application (plato-ws.war) I copy the plato-ws.war to jboss/server/default/deploy directory, and when I start boss the following error appears:

      16:12:20,830 WARN [ServiceMetaData] Cannot load class for type: {urn:SecretariaVirtual/types}createUser,plato.ws.SecretariaVirtualSEI_createUser_RequestStruct
      16:12:20,833 ERROR [MainDeployer] Could not start deployment: file:/usr/local/jboss-4.0.4.GA/server/default/deploy/plato-ws.war
      org.jboss.ws.WSException: Cannot load java type: plato.ws.SecretariaVirtualSEI_connect_RequestStruct
       at org.jboss.ws.metadata.ParameterMetaData.getJavaType(ParameterMetaData.java:141)
       at org.jboss.ws.metadata.ParameterMetaData.eagerInitialize(ParameterMetaData.java:291)
       at org.jboss.ws.metadata.OperationMetaData.eagerInitialize(OperationMetaData.java:474)
       at org.jboss.ws.metadata.EndpointMetaData.eagerInitialize(EndpointMetaData.java:353)
       at org.jboss.ws.metadata.ServiceMetaData.eagerInitialize(ServiceMetaData.java:397)
       at org.jboss.ws.metadata.UnifiedMetaData.eagerInitialize(UnifiedMetaData.java:143)
       at org.jboss.ws.server.ServiceEndpoint.start(ServiceEndpoint.java:131)
       at org.jboss.ws.server.ServiceEndpointManager$DefaultServiceLifecycle.startServiceEndpoint(ServiceEndpointManager.java:513)
      


      and then:

      --- Incompletely deployed packages ---
      org.jboss.deployment.DeploymentInfo@f9ff1dab { url=file:/usr/local/jboss-4.0.4.GA/server/default/deploy/plato-ws.war }
       deployer: MBeanProxyExt[jboss.web:service=WebServer]
       status: Deployment FAILED reason: Cannot load java type: plato.ws.SecretariaVirtualSEI_connect_RequestStruct
       state: FAILED
       watch: file:/usr/local/jboss-4.0.4.GA/server/default/deploy/plato-ws.war
       altDD: null
       lastDeployed: 1153235539279
       lastModified: 1153235539000
       mbeans:
       jboss.web:j2eeType=Servlet,name=default,WebModule=//localhost/plato-ws,J2EEApplication=none,J2EEServer=none (state not available)
       jboss.web:j2eeType=Servlet,name=WSServlet_SecretariaVirtual,WebModule=//localhost/plato-ws,J2EEApplication=none,J2EEServer=none (state not available)
       jboss.web:j2eeType=Servlet,name=WSServlet_SingleSignOn,WebModule=//localhost/plato-ws,J2EEApplication=none,J2EEServer=none (state not available)
       jboss.web:j2eeType=Servlet,name=jsp,WebModule=//localhost/plato-ws,J2EEApplication=none,J2EEServer=none (state not available)



      Then... via browser I try to see the deployed webservices, I can see then, but can't retrieve the WDSL.

      I know that something is missing, but don't know what. Could Anyone help??


      Thanks in advance

      PS: sorry the english