0 Replies Latest reply on Dec 20, 2006 8:41 AM by Karl Philipp

    No ClassLoaders found for: org.jboss.ws.server.ServiceEndpoi

    Karl Philipp Newbie

      Hi,

      if I deploy an artefact built on the base of JBossWS 1.0.3GA and JBoss 4.0.4GA the deployment is okay.

      But if I deploy the same artefact built on the base of JBossWS 1.0.4GA and JBoss 4.0.4GA the deployment fails as follows:

      12:38:10,995 INFO [EjbModule] Deploying addServiceClientFacade
      12:38:11,042 WARN [EjbModule] Could not load the org.jboss.ws.server.ServiceEndpointInterceptor interceptor
      java.lang.ClassNotFoundException: No ClassLoaders found for: org.jboss.ws.server.ServiceEndpointInterceptor
      at org.jboss.mx.loading.LoadMgr3.beginLoadTask(LoadMgr3.java:212)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClassImpl(RepositoryClassLoader.java:511)
      at org.jboss.mx.loading.RepositoryClassLoader.loadClass(RepositoryClassLoader.java:405)
      ...
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.doScan(AbstractDeploymentScanner.java:263)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.loop(AbstractDeploymentScanner.java:274)
      at org.jboss.deployment.scanner.AbstractDeploymentScanner$ScannerThread.run(AbstractDeploymentScanner.java:225)
      12:38:11,121 INFO [ProxyFactory] Bound EJB Home 'addServiceClientFacade' to jndi 'ejb/addServiceClientFacade'
      12:38:11,121 INFO [EJBDeployer] Deployed: file:/D:/Applications/JBoss/4.0.4.GA/server/default/deploy/addService-client.jar

      Any hints?