0 Replies Latest reply on Jul 27, 2007 3:47 PM by SUNDARRAJAN SUYAMBOO

    Problem in running webservices client program

    SUNDARRAJAN SUYAMBOO Newbie

      My webservices client program runs perfectly when the server was local PC.

      Then I deployed the webservice in different box and changed the wsdl as required.

      This time I was thrown with

      org.jboss.axis.AxisFault: Unexpected Error; nested exception is:
      java.lang.NoClassDefFoundError
      at org.jboss.axis.message.SOAPFaultBuilder.createFault(SOAPFaultBuilder.java:303)
      .

      Webservice I am using is using EJB end point interface.

      Here is my code snippet,

      String urlstr = "http://devbox:8080/orderprocessor/OrderRetriever?wsdl";
      System.out.println( "Contacting webservice at " + urlstr );
      URL url = new URL(urlstr);
      QName qname = new QName("http://something/",
      "OrderRetrieverService");
      ServiceFactory factory = ServiceFactory.newInstance();
      Service service = factory.createService( url, qname );
      OrderRetriever order = ( OrderRetriever ) service.getPort( OrderRetriever.class );
      for (int i = 0 ; i < argument.length ; i ++){
      String doc = readDoc(argument);
      System.out.println("<>" + "doc is read" + "<>");
      order.postOrder(doc);
      }

      The wsdl is accessible when I checked using URL
      http://devbox:8080/ws4ee/services. My local box is running with jboss 4.0.3 on windows and the other box where I am testing now is jboss 4.0.3 on linux.

      Any idea?

      Thanks
      Sundar