3 Replies Latest reply on Oct 4, 2010 2:57 PM by Vinod Pandey

    Could not transmit message when 2nd time deploying.

    Dmitry Kudrenko Newbie

      Greetings,

      I have web application deployed on jboss 4.2.2.GA. This application communicates with a web service. It works fine when I deploy the application first time after restarting jboss. But stops work when I deploy it without restarting jboss.

      Caused by: java.io.IOException: Could not transmit message
       at org.jboss.ws.core.client.HTTPRemotingConnection.invoke(HTTPRemotingConnection.java:255)
       ... 41 more
      Caused by: org.jboss.remoting.CannotConnectException: Can not connect http client invoker.
       at org.jboss.remoting.transport.http.HTTPClientInvoker.useHttpURLConnection(HTTPClientInvoker.java:333)
       ... 44 more
      Caused by: java.lang.NullPointerException
       at org.jboss.ws.core.soap.SOAPElementImpl.<init>(SOAPElementImpl.java:86)


      I noticed with WireShark that when I deploy the application second time and try to send request to the web service it sends the SOAP request and response is received.

      Also, when I tried to deploy 2 different instances of application in the same time to the jboss only the application who sent SOAP request first is working. The second application faults with the same error as described above.

      Have anybody idea what can be a reason of this issue?

      Thanks in advance.
      --
      Dmitry Kudrenko
      ARDAS group (http://www.ardas.dp.ua)