0 Replies Latest reply on Oct 23, 2009 9:14 AM by sandeep yadav

    Failed to load: org.jboss.ws.tools.jaxws.impl.JBossWSProvide

    sandeep yadav Newbie

      Hi ,
      I am new to JBossWS CXF.I am using Eclipse 3.5 Galileo with JBoss AS 4.2.3G.A. I downloaded jbossws-cxf-3.0.2.GA.zip from JBoss website. I extracted the zip and modify the ant.properties file and executed the command accordingly.It executed successfully.I also successfully downloaded JBoss Tools plugins which having inbuilt Jboss WS plugin.

      I already setting correct value of JBoss AS in the JBoss WS preferences option from preference option of Eclipse IDE.
      After the When created a dynamic project with Jboss 4.2.3 as run time environment.After that I created a java file as

      package com.webservice.ws;


      @WebService
      public class Converter {
      @WebMethod
      public float celsiusToFarenheit ( float celsius )
      {
      return (celsius * 9 / 5) + 32;
      }
      @WebMethod
      public float farenheitToCelsius ( float farenheit )
      {
      return (farenheit - 32) * 5 / 9;
      }

      }

      After that I have to create a wdsl files from this POJO.

      So I am selecting Bottom up approach and select this java file and proceed furthe.But after it is throwing an exception



      Exception in thread "main" java.lang.IllegalStateException: Failed to load: org.jboss.ws.tools.jaxws.impl.JBossWSProviderFactoryImpl
      at org.jboss.wsf.spi.util.ServiceLoader.loadDefault(ServiceLoader.java:205)
      at org.jboss.wsf.spi.util.ServiceLoader.loadFromSystemProperty(ServiceLoader.java:138)
      at org.jboss.wsf.spi.util.ServiceLoader.loadService(ServiceLoader.java:68)
      at org.jboss.wsf.spi.tools.WSContractProvider.newInstance(WSContractProvider.java:65)
      at org.jboss.wsf.spi.tools.cmd.WSProvide.generate(WSProvide.java:170)
      at org.jboss.wsf.spi.tools.cmd.WSProvide.main(WSProvide.java:77)
      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.jboss.ws.tools.jaxws.impl.JBossWSProviderFactoryImpl
      at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
      at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
      at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
      at org.jboss.wsf.spi.util.ServiceLoader.loadDefault(ServiceLoader.java:200)
      ... 5 more

      Any help would be appriciated.

      Please help me out as it is very urgent .Please tell me Where am I making mistake ?

      Thanks

      Sandy