6 Replies Latest reply on Jul 28, 2008 1:20 AM by jaikiran pai

    Any compilation errors in ejb3-proxy?

    jaikiran pai Master

      I just updated my local repository (after many days) and see compilation failures in the EJB3 proxy module:

      D:/JBoss/EJB3/proxy/src/main/java/org/jboss/ejb3/proxy/factory/session/stateful/StatefulSessionProxyFactoryBase.java:[29,45] cannot find symbol
      symbol : class StatefulSessionContainerMethodInvocation
      location: package org.jboss.ejb3.interceptors.container
      
      D:/JBoss/EJB3/proxy/src/main/java/org/jboss/ejb3/proxy/container/StatefulSessionInvokableContext.java:[24,45] cannot find symbol
      symbol : class StatefulSessionContainerMethodInvocation
      location: package org.jboss.ejb3.interceptors.container
      
      D:/JBoss/EJB3/proxy/src/main/java/org/jboss/ejb3/proxy/container/StatefulSessionInvokableContext.java:[38,26] cannot find symbol
      symbol: class StatefulSessionContainerMethodInvocation
       InvokableContext<StatefulSessionContainerMethodInvocation>
      
      D:/JBoss/EJB3/proxy/src/main/java/org/jboss/ejb3/proxy/container/StatefulSessionInvokableContext.java:[36,59] cannot find symbol
      symbol: class StatefulSessionContainerMethodInvocation
      public interface StatefulSessionInvokableContext<T extends StatefulSessionContainerMethodInvocation>
      
      D:/JBoss/EJB3/proxy/src/main/java/org/jboss/ejb3/proxy/factory/session/stateful/StatefulSessionProxyFactoryBase.java:[336,51] cannot find symbol
      symbol : class StatefulSessionContainerMethodInvocation
      location: class org.jboss.ejb3.proxy.factory.session.stateful.StatefulSessionProxyFactoryBase
      


      Looks like the org.jboss.ejb3.interceptors.container.StatefulSessionContainerMethodInvocation has been moved to the ejb3-interceptors? The pom in proxy has a dependency on 0.13.2-SNAPSHOT of jboss-ejb3-interceptors, which doesn't seem to have this class.
      <dependency>
       <groupId>org.jboss.ejb3</groupId>
       <artifactId>jboss-ejb3-interceptors</artifactId>
       <version>0.13.2-SNAPSHOT</version>
       </dependency>


      Have i messed up my setup? Or is this just a work-in-progress issue?