0 Replies Latest reply on Sep 1, 2005 1:26 AM by Jairo Gutierrez

    Exception starting service naming on JBoss 4.0.2

    Jairo Gutierrez Newbie

      Hi to all...
      I be using the next enviroment:
      JBoss 4.0.2
      Eclipse 3.1
      Lomboz 3.0.1

      when try start the jboss in Lomboz, throw a exception starting the naming service, here part of the server log:

      2005-08-31 11:38:07,170 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] Starting jboss:service=Naming
      2005-08-31 11:38:07,186 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] System.setProperty, key=java.naming.factory.initial, value=org.jnp.interfaces.NamingContextFactory
      2005-08-31 11:38:07,186 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] System.setProperty, key=java.naming.provider.url, value=jnp://localhost:1099
      2005-08-31 11:38:07,186 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] System.setProperty, key=jnp.disableDiscovery, value=true
      2005-08-31 11:38:07,186 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] System.setProperty, key=java.naming.factory.url.pkgs, value=org.jboss.naming:org.jnp.interfaces
      2005-08-31 11:38:07,404 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] Creating NamingServer stub, theServer=org.jnp.server.NamingServer@a084f8,rmiPort=1098,clientSocketFactory=null,serverSocketFactory=org.jboss.net.sockets.DefaultSocketFactory@ad093076
      2005-08-31 11:38:08,248 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] NamingServer stub: NamingServer_Stub[UnicastRef2 [liveRef: [endpoint:[127.0.0.1:1098,org.jboss.net.sockets.DefaultSocketFactory@ad093076](local),objID:[0]]]]
      2005-08-31 11:38:08,311 INFO [org.jboss.naming.NamingService] Started jndi bootstrap jnpPort=1099, rmiPort=1098, backlog=50, bindAddress=/0.0.0.0, Client SocketFactory=null, Server SocketFactory=org.jboss.net.sockets.DefaultSocketFactory@ad093076
      2005-08-31 11:38:08,358 DEBUG [org.jboss.naming.NamingService] InitialContext Environment:
      2005-08-31 11:38:08,373 ERROR [org.jboss.naming.NamingService] Starting failed jboss:service=Naming
      java.lang.ClassCastException: javax.naming.CompoundName
      at org.jboss.naming.NamingService.startService(NamingService.java:235)


      i not know what is bad... but when try start the server in server navigator of the JBoss IDE or from bin/run.bat this run without problem...

      nobody help i thankful...