1 Reply Latest reply on Jan 12, 2006 10:30 PM by Kobye

    Problem using struts with jboss portal 2.2

    Kobye Novice

      I have study the struts demo used struts-portal-bridge in
      http://labs.jboss.com/portal/index.html?ctrl:id=page.default.downloads&project=portletswap&category=.portlets.framework .

      The demo is jboss portal 2.0 compliable.
      Then I make a change to ensure it is jboss portal 2.2 compliable.
      the portal.xml and struts-object.xml is following:
      portal.xml:

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <portlet-app xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/portlet/portlet-app_1_0.xsd"
       xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
       xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/portlet/portlet-app_1_0.xsd /opt/SUNWps/dtd/portlet.xsd"
       version="1.0">
       <portlet>
       <portlet-name>StrutsPortletDemo</portlet-name>
       <portlet-class>org.apache.portals.bridges.struts.StrutsPortlet</portlet-class>
       <supports>
       <mime-type>text/html</mime-type>
       <portlet-mode>VIEW</portlet-mode>
       </supports>
       <portlet-info>
       <title>StrutsPortlet Demo</title>
       </portlet-info>
       <init-param>
       <name>ServletContextProvider</name>
       <value>org.jboss.portal.bridge.JBossServletContextProvider</value>
       </init-param>
       <init-param>
       <name>ViewPage</name>
       <value>/Welcome.do</value>
       </init-param>
       <init-param>
       <name>HelpPage</name>
       <value>/Tour.do</value>
       </init-param>
       </portlet>
      
      
      </portlet-app>
      


      struts-object.xml:
      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <deployments>
       <deployment>
       <if-exists>overwrite</if-exists>
       <instance>
       <instance-name>StrutsPortletDemoInstance</instance-name>
       <component-ref>StrutsPortletDemo</component-ref>
       </instance>
       </deployment>
      
       <deployment>
       <if-exists>overwrite</if-exists>
       <parent-ref>default</parent-ref>
       <properties/>
       <page>
       <page-name>struts</page-name>
       <properties/>
       <window>
       <window-name>StrutsPortletWindow</window-name>
       <instance-ref>StrutsPortletDemoInstance</instance-ref>
       <region>center</region>
       <height>0</height>
       </window>
       </page>
       </deployment>
      </deployments>
      
      



      after deployed,I can see a Struts link entry(url is http://localhost:8080/portal/portal/default/struts;jsessionid=02DC0C01AEC6E2B1DECA00726260DE83) in the portal default page.
      but after I click the the link,
      nothing is in the new page.

      what is wrong?
      I am puzzled.

      thanks .