4 Replies Latest reply on Feb 1, 2006 2:06 AM by svaret

    HelloWorld problem

    svaret Newbie

      Hi,

      I have downloaded ant tried to deploy the HelloPortal from the following link:
      http://labs.jboss.com/portal/index.html?ctrl:id=page.default.downloads&project=portletswap&category=.portlets.samples

      I use jboss-portal-2.0.1-jboss-4.0.3SP1.

      I ran ant using build.xml distributed with the sample which produced an .ear-file. I put the ear-file in C:\__dev__\jboss-portal-2.0.1-jboss-4.0.3SP1\server\default\deploy.

      The AS console told me:
      16:14:34,980 INFO [EARDeployer] Init J2EE application: file:/C:/__dev__/jboss-portal-2.0.1-jboss-4.0.3SP1/ser
      ver/default/deploy/helloworldportlet.ear
      16:14:35,120 INFO [TomcatDeployer] deploy, ctxPath=/helloworldportlet, warUrl=.../tmp/deploy/tmp22520hellowor
      ldportlet.ear-contents/helloworldportlet-exp.war/
      16:14:35,220 INFO [PortalServer] Added application /helloworldportlet
      16:14:35,230 INFO [EARDeployer] Started J2EE application: file:/C:/__dev__/jboss-portal-2.0.1-jboss-4.0.3SP1/
      server/default/deploy/helloworldportlet.ear


      So far so good. I now try to navigate to the URL given in the README-fil distributed with the sample app. http://localhost:8080/portal/portal/HelloPortal
      and I then get
      404 - Page Not Found
      Oops! We can't find the resource you're looking for.

      And no error in the AS Console.

      What am I doing wrong?

      Best regards

      Lasse


      Back to top