0 Replies Latest reply on Apr 24, 2008 1:46 PM by Joel Tucci

    Cluster on different computers are both reporting to be loca

    Joel Tucci Newbie

      I am evaluating JBoss right now and trying to set up a simple cluster with 2 computers. I followed the tutorial on how to set up the clusters, and they seem to be talking, both can contact the database etc. but when I try to run the distributed-queue or distributed-topic example, they both fail the assert with either
      0 == 0
      for messaging-node0
      or
      1 == 1 for messaging-node1

      The connection factor request is only returning the localhosts serverID

      When I connect the 2, I get the following messages:

      17:04:29,094 INFO [TreeCache] viewAccepted(): [172.22.58.4:49168|35] [172.22.58.4:49168, 172.22.58.1:49215]
      17:04:29,132 INFO [TreeCache] locking the subtree at / to transfer state
      17:04:29,133 INFO [StateTransferGenerator_140] returning the state for tree rooted in /(1024 bytes)
      17:04:34,519 INFO [DefaultPartition] New cluster view for partition DefaultPartition (id: 35, delta: 1) : [127.0.0.1:1099, 127.0.0.1:1099]
      17:04:34,520 INFO [DefaultPartition] I am (127.0.0.1:1099) received membershipChanged event:
      17:04:34,520 INFO [DefaultPartition] Dead members: 0 ([])
      17:04:34,520 INFO [DefaultPartition] New Members : 0 ([])
      17:04:34,520 INFO [DefaultPartition] All Members : 2 ([127.0.0.1:1099, 127.0.0.1:1099])

      Why does it think both members are 127.0.0.1? What setting do I need to change to fix this?

      Thanks,

      -Joel