1 Reply Latest reply on Jan 20, 2009 7:25 AM by Nick Belaevski

    JSF 3.2 setup issue + Weblogic 10

    Shivaji Byrapaneni Newbie

      Hi floks,

      im new to rich faces.we were using ui tags (sun studio creator) for our application. we thought of using scrollable data table in one page as its is not supported by the framework we are using so i had downloaded teh jars and tld files and placed then on my lib folder of my web app

      i even placed some rich faces code in my pages

      but when i tried to deploy the application im getting this error

      20-Jan-2009 12:44:31 o'clock GMT+05:30> <BEA-149265> <Failure occurred in the execution of deployment request with ID '1232435660131' for task 'weblogic.deploy.configChangeTask.0'. Error is: 'weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: 'CCMPPWeb''
      weblogic.application.ModuleException: Failed to load webapp: 'CCMPPWeb'
      at weblogic.servlet.internal.WebAppModule.prepare(WebAppModule.java:311)
      at weblogic.application.internal.flow.ScopedModuleDriver.prepare(ScopedModuleDriver.java:176)
      at weblogic.application.internal.flow.ModuleListenerInvoker.prepare(ModuleListenerInvoker.java:93)
      at weblogic.application.internal.flow.DeploymentCallbackFlow$1.next(DeploymentCallbackFlow.java:360)
      at weblogic.application.utils.StateMachineDriver.nextState(StateMachineDriver.java:26)
      Truncated. see log file for complete stacktrace
      java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.faces.taglib.jsf_core.AttributeTag
      at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.findLocalClass(GenericClassLoader.java:286)
      at weblogic.utils.classloaders.GenericClassLoader.findClass(GenericClassLoader.java:259)
      at weblogic.utils.classloaders.ChangeAwareClassLoader.findClass(ChangeAwareClassLoader.java:54)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
      at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
      Truncated. see log file for complete stacktrace
      >


      please help me in fixing this...

      Thanks