0 Replies Latest reply on Apr 27, 2009 5:52 PM by Alex Alek

    HTTP request parameters lost during POST  (JBAS-5645)

    Alex Alek Newbie

      Hi,

      My post relates to https://jira.jboss.org/jira/browse/JBAS-5645
      I request a secured URL via a form with a post. Something like this:

      <form method="POST" action="userHome" name="userHomeForm">
      <input type="hidden" name="mydata" value="MYDATA"/>
       <input type="submit" value="Enter Here"/>
      </form>
      



      This is the login.jsp. In JBoss 3 this works fine and I'm able to get to the "mydata" request parameter. However, in JBoss AS 5, this always comes null. In fact there are not request parameters from my login page. But after the user has signed in, the request parameters are available.


      <%
       String mydata = request.getParameter( "mydata" );
       out.println("<p>My Data: " + mydata + "</p>");
      %>
      
       <form method="POST" action="j_security_check">
       <td><strong>User ID: </strong></div></td>
       <td><input type="text" name="j_username" /></td>
       <td><div align="right"><strong>Password:</strong></div></td>
       <td><input type="password" name="j_password"/></td>
       <td><input type="submit" name="Submit" value="Submit" /></td>
       </form>
      



      The Jira above states that this is fixed, but my request parameters are not available from this page. When the user successfully signs in, the parameters are available. But not from the login (j_security_check) page.

      I am using JBoss AS 5.0.1.GA. Does anyone know if this has really been fixed? I really need to move from JBoss 3 to JBoss 5

      Thanks