0 Replies Latest reply on Aug 23, 2008 3:25 AM by subhajit sidhanta

    Jboss forum configuration problem

    subhajit sidhanta Newbie

      I have successfully deployed the jboss-forums.ear in the jboss-forums-1.0.0GA-P2.6.1 downloaded from jboss.org.My server.log is as follows.

      12:39:26,234 INFO [EARDeployer] Init J2EE application: file:/D:/jboss/server/de
      fault/deploy/jboss-forums.ear
      12:39:27,922 INFO [AclKernelFactory] org.jboss.security.acl.AclKernelFactory su
      ccessfully started......
      12:39:27,937 INFO [AuthorizationContextImpl] org.jboss.portlet.forums.auth.Auth
      orizationContextImpl successfully started......
      12:39:27,968 INFO [TomcatDeployer] deploy, ctxPath=/portal-forums, warUrl=.../t
      mp/deploy/tmp15808jboss-forums.ear-contents/portal-forums-exp.war/
      12:39:28,140 INFO [FacesConfigurator] Reading standard config org/apache/myface
      s/resource/standard-faces-config.xml
      12:39:28,203 INFO [FacesConfigurator] Reading config jar:file:/D:/jboss/server/
      default/tmp/deploy/tmp15808jboss-forums.ear-contents/jsf-facelets.jar!/META-INF/
      faces-config.xml
      12:39:28,218 INFO [FacesConfigurator] Reading config jar:file:/D:/jboss/server/
      default/tmp/deploy/tmp15808jboss-forums.ear-contents/tomahawk.jar!/META-INF/face
      s-config.xml
      12:39:28,250 INFO [FacesConfigurator] Reading config /WEB-INF/forums-config.xml

      12:39:28,797 INFO [StartupServletContextListener] ServletContext 'D:\jboss\serv
      er\default\.\tmp\deploy\tmp15808jboss-forums.ear-contents\portal-forums-exp.war\
      ' initialized.
      12:39:28,859 INFO [PortletAppDeployment] Parsing /portal-forums/jboss-portlet.x
      ml
      12:39:28,906 INFO [FacesConfigurator] Reading standard config org/apache/myface
      s/resource/standard-faces-config.xml
      12:39:28,953 INFO [FacesConfigurator] Reading config jar:file:/D:/jboss/server/
      default/tmp/deploy/tmp15808jboss-forums.ear-contents/jsf-facelets.jar!/META-INF/
      faces-config.xml
      12:39:28,968 INFO [FacesConfigurator] Reading config jar:file:/D:/jboss/server/
      default/tmp/deploy/tmp15808jboss-forums.ear-contents/tomahawk.jar!/META-INF/face
      s-config.xml
      12:39:29,015 INFO [FacesConfigurator] Reading config /WEB-INF/forums-config.xml

      12:39:29,078 INFO [RenderKitFactoryImpl] RenderKit with renderKitId 'HTML_BASIC
      ' was replaced.
      12:39:29,093 INFO [MyFacesGenericPortlet] PortletContext 'D:\jboss\server\defau
      lt\.\tmp\deploy\tmp15808jboss-forums.ear-contents\portal-forums-exp.war\' initia
      lized.
      12:39:29,297 INFO [EARDeployer] Started J2EE application: file:/D:/jboss/server
      /default/deploy/jboss-forums.ear


      But the forum portlet is not showing anything.Please guide me how I can configure the forum.

      I am using Jboss 2.6.4.

      Thanks