0 Replies Latest reply on Jun 17, 2009 5:04 AM by Govind Bajoria

    xdb.jar and xmlparserv2.jar for JBossWeb/2.0.0.GA

    Govind Bajoria Newbie


      I am using xdb.jar and xmlparserv2.jar files in JBoss 4.0.0 and it is working fine but when i deploy my code on JBossWeb/2.0.0.GA it is giving error.

      "java.lang.NullPointerException
      org.apache.commons.digester.Digester.getXMLReader(Digester.java:899)
      org.apache.commons.digester.Digester.parse(Digester.java:1647)
      org.apache.struts.action.ActionServlet.parseModuleConfigFile(ActionServlet.java:1006)
      org.apache.struts.action.ActionServlet.initModuleConfig(ActionServlet.java:955)
      org.apache.struts.action.ActionServlet.init(ActionServlet.java:470)
      javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.java:212)
      org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationValve.invoke(SecurityAssociationValve.java:179)
      org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.invoke(JaccContextValve.java:84)
      org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:104)
      org.jboss.web.tomcat.service.jca.CachedConnectionValve.invoke(CachedConnectionValve.java:157)
      org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:241)
      org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437)
      org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:381)
      org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447)
      java.lang.Thread.run(Thread.java:595)"



      Could anyone pleaese suggest what could be the possibe reason for this error. Do we need some differant version of jar files for the JBossWeb/2.0.0.GA.

      Thanks and Regards
      Govind Bajoria