4 Replies Latest reply on Jun 28, 2010 6:47 AM by Javier Godoy

    I have problems with the libraries to make a deploy

    Javier Godoy Newbie

      Hi all, is the  first time I write in the forum but its contents have been using three  months ago. I am new to using jboss. I learned some things through your knowledge but there is a  problem I have is proving really difficult to solve.

       

      The problem is to conduct a war deployment of an application. I have conflicts with the libraries. For  example:

       

      11:59:35,049 ERROR [XMLUtils] Exception:
      java.lang.ClassCastException: org.apache.xerces.jaxp.DocumentBuilderFactoryImpl                                            
              at javax.xml.parsers.DocumentBuilderFactory.newInstance(Unknown Source)
              at org.apache.axis.utils.XMLUtils.getDOMFactory(XMLUtils.java:221)
              at org.apache.axis.utils.XMLUtils.<clinit>(XMLUtils.java:83)                                                       
              at org.apache.axis.configuration.FileProvider.configureEngine(FileProvider.java:179)                               
              at org.apache.axis.AxisEngine.init(AxisEngine.java:172)                                                            
              at org.apache.axis.AxisEngine.<init>(AxisEngine.java:156)                                                          
              at org.apache.axis.server.AxisServer.<init>(AxisServer.java:88)
              at org.apache.axis.server.DefaultAxisServerFactory.createServer(DefaultAxisServerFactory.java:109)                 
              at org.apache.axis.server.DefaultAxisServerFactory.getServer(DefaultAxisServerFactory.java:73)
              at org.apache.axis.server.AxisServer.getServer(AxisServer.java:73)                                                 
              at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.getEngine(AxisServletBase.java:185)                              
              at org.apache.axis.transport.http.AxisServletBase.getOption(AxisServletBase.java:396) 

       

      I tried the  following:

       

      First in the file jboss-web.xml I  have the following configuration:

       

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8' ?>
      <!DOCTYPE jboss-web PUBLIC "-//JBoss//DTD Web Application 2.4//EN" "http://www.jboss.org/j2ee/dtd/jboss-web_4_0.dtd">
      <jboss-web>
              <class-loading java2ClassLoadingCompliance="false">
                       <loader-repository>
                              aplicacion:loader=aplicacion.war
                              <loader-repository-config>java2ParentDelegation=false</loader-repository-config>
                      </loader-repository>

           </class-loading>

      </jboss-web>

       

      Another  step that I have done is to remove the log libraries, and JDOM xercex  for possible conflicts. But still not working.

       

      Any idea's I would appreciate.

       

      A  greeting and thanks in advance.