1 Reply Latest reply on Jul 6, 2010 4:59 PM by Nick Belaevski

    Richfaces Skin not loaded completely

    Mister Face Newbie

      Hello!

       

      I'm developing a richfaces web application and have an interessting issue. When I deploy my Webapp on my local Tomcat 6.0.26 the skinning and styling of all the components is ok:

       

      Snapshot:

      right.JPG

       

       

      When I deploy onto a remote machine on Tomcat 6.0.20 the richfaces components still work correctly but the skin is somehow plainer and not loaded completely:

       

      Snapshot:

      wrong.JPG

       

      You can see, that the panel headers are quite simple and the sort icons in the data table are missing. The entire styling just sucks. I got all the richfaces libs in the war. I even checked the CSS links and they are reachable.

       

      I do not have any security filters or something like this.

       

      My environment:

      richfaces 3.3.3 Final

      tomcat 6.0.20 & 6.0.26

      JSF 1.2

      JSTL 1.2

      Maven

       

      Here's my Web.xml:

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
          xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/javaee" xmlns:web="http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd"
          xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/javaee http://java.sun.com/xml/ns/javaee/web-app_2_5.xsd"
          id="WebApp_ID" version="2.5">
      
          <display-name>Kernanwendung</display-name>
      
          <welcome-file-list>
              <welcome-file>index.jsp</welcome-file>
          </welcome-file-list>
      
          <context-param>
              <param-name>javax.faces.STATE_SAVING_METHOD</param-name>
              <param-value>client</param-value>
          </context-param>
      
          <context-param>
              <param-name>org.richfaces.SKIN</param-name>
              <param-value>blueSky</param-value>
          </context-param>
      
          <context-param>
              <param-name>org.richfaces.CONTROL_SKINNING</param-name>
              <param-value>enable</param-value>
          </context-param>
      
          <context-param>
              <param-name>org.richfaces.CONTROL_SKINNING_CLASSES</param-name>
              <param-value>enable</param-value>
          </context-param>
      
      
      
          <filter>
              <display-name>RichFaces Filter</display-name>
              <filter-name>richfaces</filter-name>
              <filter-class>org.ajax4jsf.Filter</filter-class>
          </filter>
      
          <filter-mapping>
              <filter-name>richfaces</filter-name>
              <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
              <dispatcher>REQUEST</dispatcher>
              <dispatcher>FORWARD</dispatcher>
              <dispatcher>INCLUDE</dispatcher>
          </filter-mapping>
          
          <listener>
              <listener-class>com.sun.faces.config.ConfigureListener</listener-class>
          </listener>
          
          <!-- Faces Servlet -->
          <servlet>
              <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
              <servlet-class>javax.faces.webapp.FacesServlet</servlet-class>
              <load-on-startup>1</load-on-startup>
          </servlet>
      
          <!-- Faces Servlet Mapping -->
          <servlet-mapping>
              <servlet-name>Faces Servlet</servlet-name>
              <url-pattern>*.jsf</url-pattern>
          </servlet-mapping>
          
          <context-param>
              <param-name>javax.faces.CONFIG_FILES</param-name>
              <param-value>
                  /WEB-INF/faces-config.xml,
                  /WEB-INF/faces-managed-beans.xml,
                  /WEB-INF/faces-navigation.xml
              </param-value>
          </context-param>
      
      </web-app>
      

       

       

      I don't think the tomcat version is it, because i have deployed other apps accuratly before.

      What can be wrong?

       

      Tanks,

       

      face