0 Replies Latest reply on Jul 16, 2010 1:07 PM by Chris Lamb

    WISE SOAPClient, HTTPS, Basic Auth

    Chris Lamb Newbie

      Hi everyone, I can't seem to get basic auth to work with HTTPS from the ESB to a SOAP service.  Based on one of the examples, the current applicable section of the ESB configuration file is:

       

       

      <actions mep="OneWay">
      <action name="request-mapper"
      class="org.jboss.soa.esb.samples.quickstart.webservice_consumer1.MyRequestAction">
      </action>
      <action name="soapui-client-action"
      class="org.jboss.soa.esb.actions.soap.wise.SOAPClient">
      <property name="http-client-properties">
      <http-client-property name="keystore" value="/test.jks"/>
      <http-client-property name="keystore-passw" value="X"/>
      </property>
      <property name="SOAPAction" value="getActiveSites"/>
      <property name="username" value="X"/>
      <property name="password" value="X"/>
      <property name="EndPointName" value="EnterpriseLocationInfoPort"/>
      <property name="LoggingMessages" value="true"/>
      <property name="ServiceName" value="EnterpriseLocationInfoService"/>
      </action>
      <action name="response-mapper"
      class="org.jboss.soa.esb.samples.quickstart.webservice_consumer1.MyResponseAction">
      </action>
      <action name="testStore"/>
      </actions>

       

       

      Basically, I can't access the WSDL file to generate the proxy classes.  Without Basic Auth, everything works great.  Any thoughts?