2 Replies Latest reply on Dec 13, 2010 11:51 AM by Steven Whyte

    Unresponsive EPR: JMSEpr (Not load related)

    Yo Yo Newbie

      I have a bunch of ESB services running in JBoss.  I have a client application running in another VM, on the same machine, trying to communicate with those ESB services.  The client is using ServiceInvoker to place messages on the ESB.  Whenever I call ServiceInvoker's deliverAsync(), I get the following:

       

      [JmsConnectionPool] Received NamingException, refreshing context.
      [ServiceInvoker] Unresponsive EPR: JMSEpr [ PortReference < <wsa:Address jms:0.0.0.0:1099#queue/Woot_Delivery/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.initial : org.jnp.interfaces.NamingContextFactory/>
      , <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.provider.url : 0.0.0.0:1099/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.na
      ming.factory.url.pkgs : org.jnp.interfaces/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-type : queue/>, <wsa:Referen
      ceProperties jbossesb:destination-name : queue/Woot_Delivery/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:specification-versi
      on : 1.1/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:connection-factory : ConnectionFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbosses
      b:persistent : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:acknowledge-mode : AUTO_ACKNOWLEDGE/>, <wsa:ReferencePropertie
      s jbossesb:transacted : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:type : urn:jboss/esb/epr/type/jms/> > ] for message:
      header: [  ]

      [JmsConnectionPool] Received NamingException, refreshing context.
      [ServiceInvoker] Unresponsive EPR: JMSEpr [ PortReference < <wsa:Address jms:0.0.0.0:1099#queue/Woot_Delivery/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.initial : org.jnp.interfaces.NamingContextFactory/>
      , <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.provider.url : 0.0.0.0:1099/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.na
      ming.factory.url.pkgs : org.jnp.interfaces/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-type : queue/>, <wsa:Referen
      ceProperties jbossesb:destination-name : queue/Woot_Delivery/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:specification-versi
      on : 1.1/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:connection-factory : ConnectionFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbosses
      b:persistent : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:acknowledge-mode : AUTO_ACKNOWLEDGE/>, <wsa:ReferencePropertie
      s jbossesb:transacted : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:type : urn:jboss/esb/epr/type/jms/> > ] for message:
      header: [  ]

       

      Note that this is not load related.  I am calling deliverAsync() once.

       

      Also, the strange looking wsa:Address (wsa:Address jms:0.0.0.0:1099#queue/Woot_Delivery/)

       

      Any Idea what's wrong?