0 Replies Latest reply on Nov 24, 2010 9:02 AM by Alfredo Lopez

    Configuration error

    Alfredo Lopez Newbie

      Hello, I'm using JBossAS [6.0.0.20100911-M5 "Neo"] and JBoss Tools with Eclipse Helios SR1 in Ubuntu 10.10.

      I've got a problem creating JBoss AS 6.0 server. When I do  "New -> Server -> JBoss AS 6.0 -> Finish" no configuration for the server is created. I receive the following error:

       

      !ENTRY org.eclipse.core.jobs 4 2 2010-11-24 13:16:27.842
      !MESSAGE An internal error occurred during: "Add Server XPath Details".
      !STACK 0
      java.lang.NullPointerException
          at org.jboss.ide.eclipse.as.core.server.internal.LocalJBossServerRuntime.getConfigLocationFullPath(LocalJBossServerRuntime.java:187)
          at org.jboss.ide.eclipse.as.core.server.internal.LocalJBossServerRuntime.getConfigurationFullPath(LocalJBossServerRuntime.java:180)
          at org.jboss.ide.eclipse.as.core.extensions.descriptors.XPathModel$1.run(XPathModel.java:84)
          at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:54)

       

      If I try to start JBoss from console, it starts without problems:

       

      13:08:24,238 INFO  [org.jboss.bootstrap.impl.base.server.AbstractServer] JBossAS [6.0.0.20100911-M5 "Neo"] Started in 36s:289ms

       

      alfredo@alfredo-laptop:/usr/lib/jvm$ echo $JAVA_HOME
      /usr/lib/jvm/java-1.6.0-openjdk
      alfredo@alfredo-laptop:/usr/lib/jvm$ echo $JBOSS_HOME
      /home/alfredo/JBoss

      alfredo@alfredo-laptop:/usr/lib/jvm$ echo $CLASSPATH

      /usr/lib/jvm/jdk1.6.0_22/lib/tools.jar

       

      Eclipse is installed in /home/alfredo/eclipse

       

      ¿Could anyone help me?

       

      Thank you