0 Replies Latest reply on Feb 9, 2011 6:35 AM by Cvetelin Andreev

    Difference in resource dependency generation

    Cvetelin Andreev Newbie

      Hi,

       

       

      I'm using the richfaces resource dependency plugin to generate my js and xcss. The problem is that on my local machine (Win 7) when I generate them everything is OK, but my coullege is using Linux and if he generates the resources, the application doesn't work at 100%. No tooltips are shown and the panel menu is without border (tested on Firefox and IE). I had a look at the generated resources, the order of generations is different, but I couldn't find difference in the tooltip css and js.

       

      Here is my pom.xml

       

      <project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
       xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
       <modelVersion>4.0.0</modelVersion>
       <groupId>...</groupId>
       <artifactId>...</artifactId>
       <version>0.0.1-SNAPSHOT</version>
      
       <dependencies>
        <dependency>
         <groupId>org.richfaces.framework</groupId>
         <artifactId>richfaces-api</artifactId>
         <version>3.3.3-Final</version>
         <scope>system</scope>
         <systemPath>${basedir}/../WebContent/WEB-INF/lib/richfaces-api-3.3.3.Final.jar</systemPath>
        </dependency>
        <dependency>
         <groupId>org.richfaces.framework</groupId>
         <artifactId>richfaces-impl</artifactId>
         <version>3.3.3-Final</version>
         <scope>system</scope>
         <systemPath>${basedir}/../WebContent/WEB-INF/lib/richfaces-impl-3.3.3.Final.jar</systemPath>
        </dependency>
        <dependency>
         <groupId>org.richfaces.ui</groupId>
         <artifactId>richfaces-ui</artifactId>
         <version>3.3.3-Final</version>
         <scope>system</scope>
         <systemPath>${basedir}/../WebContent/WEB-INF/lib/richfaces-ui-3.3.3.Final.jar</systemPath>
        </dependency>
       </dependencies>
      
       <repositories>
        <repository>
         <releases>
          <enabled>true</enabled>
          <updatePolicy>always</updatePolicy>
         </releases>
         <snapshots>
          <enabled>true</enabled>
          <updatePolicy>always</updatePolicy>
         </snapshots>
         <id>repository.jboss.com</id>
         <name>Jboss Repository for Maven</name>
         <url>http://repository.jboss.com/maven2/</url>
         <layout>default</layout>
        </repository>
       </repositories>
      
       <pluginRepositories>
        <pluginRepository>
         <id>repository.jboss.org</id>
         <url>http://repository.jboss.org/maven2</url>
         <releases>
          <enabled>true</enabled>
          <updatePolicy>always</updatePolicy>
         </releases>
         <snapshots>
          <enabled>false</enabled>
          <updatePolicy>always</updatePolicy>
         </snapshots>
        </pluginRepository>
       </pluginRepositories>
      
       <build>
        <plugins>
         <plugin>
          <artifactId>maven-resource-dependency-plugin</artifactId>
          <groupId>org.richfaces.cdk</groupId>
          <version>3.3.3.Final</version>
          <configuration>
           <webSourceDirectory>../WebContent/WEB-INF/</webSourceDirectory>
           <outputResourceDirectory>...</outputResourceDirectory>
           <styleFilePath>richfaces.xcss</styleFilePath>
           <scriptFilePath>richfaces.js</scriptFilePath>
          </configuration>
         </plugin>
        </plugins>
       </build>
      </project>
      

       

      Attached are both the working files (win) and the not-working (lin)