1 Reply Latest reply on Jul 3, 2009 7:51 PM by costa basil

    rich faces 3.1.6 renders weblogic 9.1 inoperable on Linux

    costa basil Newbie

      Hi:

      I have the following controls in my page. As I type let's say 5 digits quickly in the pid textbox, the matching list pops up correctly the first time, however, it makes the weblogic server inoperable (Linux Redhat AS 3.0). The same code works fine on my Windows XP workstation with a local windows Weblogic 9.1 version.

      I sniffed the http traffic and weblogic bombs after it is sent an ajax POST request, with an AJAXREQUEST cookie that contains the view state (I am saving the state in the client) among other things.

      I was wondering if someone has seen this before. It might have something to do with the view state not being stored completely in the cookie due to its size limit, or maybe the cookie value is beyond what weblogic accepts and then it crashes. Weblogic answers back this request though (there is an xml doc -see below) but then it doesn't respond anymore to the http requests. There is no error in any of the weblogic error logs.


      Here is the jsp code:

      <t:inputText id="pid" binding="#{landTitles$landTitleLandParcels.pid}" styleClass="TextField1" maxlength="9" required="true"
       tabindex="10" onkeypress="return digitsOnly(event)"
       >
       <mct:commonsValidatorEx type="required" client="true" server="true" validateOnChange="true"
       message="PID is required" />
       <mct:commonsValidatorEx type="mask" client="false" server="true" validateOnChange="true" mask="^\d{9}$"
       message="Invalid PID. PIDs are 9 digits with leading zeros" />
       <a4j:support id="a4jLookupPid" event="onblur" eventsQueue="myQueue" focus="legalDescription" actionListener="#{landTitles$landTitleLandParcels.lookupPid}" immediate="true"
       reRender="legalDescription"/>
       </t:inputText>
       <mct:validatorIndicator id="pid_vi" for="pid" indicator="*" styleClass="ErrorMessage"/>
      
       <rich:suggestionbox id="pidSuggestionBox" for="pid" suggestionAction="#{suggestionsBean.autocomplete}" var="row" height="100" width="450" minChars="4"
       fetchValue="#{row.value}" nothingLabel="Empty" >
       <h:column>
       <h:outputText value="#{row.value}"/>
       </h:column>
       <h:column>
       <h:outputText value="#{row.label}" style="font-weight:bold;"/>
       </h:column>
      
       </rich:suggestionbox>



      Here is a chunk of the last server response before it doesn't respond anymore to other http requests.

      HTTP/1.1 200 OK
      
      Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max_age=0, no-store
      
      Date: Fri, 03 Jul 2009 18:17:59 GMT
      
      Pragma: no-cache
      
      Transfer-Encoding: chunked
      
      Content-Type: text/xml;charset=UTF-8
      
      Expires: 0
      
      Ajax-Response: true
      
      
      
      0fe8
      
      <?xml version="1.0"?>
      <html lang="en_US" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><title></title><link type="text/css" rel="stylesheet" href="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg/richfaces/renderkit/html/css/suggestionbox.xcss/DATB/eAFjlbr0AAAC6gHS" class="component" /><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg.ajax4jsf.javascript.AjaxScript">
      </script><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg.ajax4jsf.javascript.PrototypeScript">
      </script><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg/richfaces/renderkit/html/scripts/available.js">
      </script><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg.ajax4jsf.javascript.SmartPositionScript">
      </script><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg/richfaces/renderkit/html/scripts/browser_info.js">
      </script><script type="text/javascript" src="/app/p/a4j_3_1_6.GAorg/richfaces/renderkit/html/scripts/scriptaculo.js">
      ...................
      


      Any suggestion on how to fix this?

      Thanks