2 Replies Latest reply on Apr 5, 2011 7:37 AM by viewtifulced

    Data replication problem (Infinispan 4.2.1)

    viewtifulced Newbie

      Hello,

       

      i'm using infinispan for 2 weeks and i'm trying the new version (4.2.1).

      I'm having a problem with data replication. My configuration data file is:

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <infinispan xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

          xsi:schemaLocation="urn:infinispan:config:4.2 http://www.infinispan.org/schemas/infinispan-config-4.2.xsd"

          xmlns="urn:infinispan:config:4.2">

       

          <global>

              <transport clusterName="Infinispan-Cluster" nodeName="Node-Server" />

              <globalJmxStatistics enabled="true" allowDuplicateDomains="true" />

          </global>

       

          <default>

              <jmxStatistics enabled="true" />

              <clustering mode="replication">

                  <stateRetrieval timeout="40000" fetchInMemoryState="true"

                  retryWaitTimeIncreaseFactor="20"

                      alwaysProvideInMemoryState="true" />

                  <l1 enabled="true" lifespan="60000" />

                  <sync />

              </clustering>

              <locking isolationLevel="READ_COMMITTED"

                  lockAcquisitionTimeout="300000" writeSkewCheck="false"

                  concurrencyLevel="5000" useLockStriping="false" />

       

       

              <transaction

                  transactionManagerLookupClass="org.infinispan.transaction.lookup.GenericTransactionManagerLookup"

                  syncRollbackPhase="false" syncCommitPhase="false" useEagerLocking="false"

                  eagerLockSingleNode="false" cacheStopTimeout="60000" />

              <lazyDeserialization enabled="true" />

          </default>

      </infinispan>

       

      First i run my server with this configuration. My server set different data in the cache.

      Second i run the GUI interface with this configuration:

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <infinispan xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

          xsi:schemaLocation="urn:infinispan:config:4.2 http://www.infinispan.org/schemas/infinispan-config-4.2.xsd"

          xmlns="urn:infinispan:config:4.2">

       

          <global>

              <transport clusterName="Infinispan-Cluster" nodeName="Node-Gui" />

              <globalJmxStatistics enabled="true" allowDuplicateDomains="true" />

          </global>

       

          <default>

              <jmxStatistics enabled="true" />

              <clustering mode="replication">

                  <stateRetrieval timeout="40000" fetchInMemoryState="true"

                  retryWaitTimeIncreaseFactor="20"

                      alwaysProvideInMemoryState="false" />

                  <l1 enabled="true" lifespan="60000" />

                  <sync />

              </clustering>

              <locking isolationLevel="READ_COMMITTED"

                  lockAcquisitionTimeout="300000" writeSkewCheck="false"

                  concurrencyLevel="5000" useLockStriping="false" />

       

       

              <transaction

                  transactionManagerLookupClass="org.infinispan.transaction.lookup.GenericTransactionManagerLookup"

                  syncRollbackPhase="false" syncCommitPhase="false" useEagerLocking="false"

                  eagerLockSingleNode="false" cacheStopTimeout="60000" />

              <lazyDeserialization enabled="true" />

          </default>

      </infinispan>

       

      But with the GUI interface i see no data in the cache....(the GUI find all the nodes)

       

      With infinispan 4.2.1RC4 WITH THE SAME configuration file it works perfectly (data and cluster)