2 Replies Latest reply on Sep 10, 2011 11:04 AM by Tom Cunningham

    Webservice_consumer2 sample doesn’t work.

    mlog Newbie

      Hi.

      I am trying to run webservice_consumer2 sample in my environment (ESB 4.9 on JBossAS 5.1.0.GA).

      I successfully deployed it:

       

      17:03:40,421 INFO  [EsbDeployment] Starting ESB Deployment 'Quickstart_webservice_consumer2.esb'
      17:03:40,675 INFO  [DefaultEndpointRegistry] register: jboss.ws:context=Quickstart_webservice_consumer2,endpoint=OrderProcessorWS
      17:03:40,798 INFO  [TomcatDeployment] deploy, ctxPath=/Quickstart_webservice_consumer2
      17:03:40,965 INFO  [WSDLFilePublisher] WSDL published to: file:/usr/share/jboss-5.1.0.GA/server/default-with-hornetq/data/wsdlQuickstart_webservice_consumer2.esb/Quickstart_webservice_consumer2.war/OrderProcessorWSService2952344001379058545.wsdl
      

       

      But when I try to run test I get an error message:

       

      17:04:18,584 INFO  [STDOUT] &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
      17:04:18,590 INFO  [STDOUT] Webservice Option 1 Request Action
      17:04:18,609 INFO  [STDOUT] Request map is: {processOrder=org.jboss.soa.esb.samples.quickstart.webservice_consumer2.ProcessOrderRequest@10b1320}
      17:04:18,609 INFO  [STDOUT] &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
      17:04:18,610 ERROR [STDERR] Failed to create icon: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class sun.awt.X11.XToolkit
      17:04:18,610 WARN  [ActionProcessingPipeline] No fault address defined for fault message! To: JMSEpr [ PortReference < <wsa:Address jms:0.0.0.0:1099#queue/quickstart_webservice_consumer2_esb/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.initial : org.jnp.interfaces.NamingContextFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.provider.url : 0.0.0.0:1099/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:java.naming.factory.url.pkgs : org.jnp.interfaces/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-type : queue/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:destination-name : queue/quickstart_webservice_consumer2_esb/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:specification-version : 1.1/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:connection-factory : ConnectionFactory/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:persistent : true/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:acknowledge-mode : AUTO_ACKNOWLEDGE/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:transacted : false/>, <wsa:ReferenceProperties jbossesb:type : urn:jboss/esb/epr/type/jms/> > ] MessageID: 7496c776-66c1-4f0d-a98a-ec6ffe3d8228 RelatesTo: jms:correlationID#7496c776-66c1-4f0d-a98a-ec6ffe3d8228
      

       

      What could be wrong? I cannot get it from message text.

      Thanks in advance.