4 Replies Latest reply on Aug 26, 2011 9:07 AM by Michal Karm Babacek

    mod cluster not balancing requests and not detecting application lifecycle

    mark boletti Newbie

      Hi all !

      I'm trying to achieve load balancing using mod cluster on AS 7.

       

      I have installed mod_cluster libraries on httpd as shown in the docs:

       

      Listen 192.168.10.1:8888

      <VirtualHost 192.168.10.1:8888>

       

         <Location />

            Order deny,allow

            Deny from all

            Allow from 192.168.10.

        </Location>

       

      KeepAliveTimeout 60

      MaxKeepAliveRequests 0

       

      ManagerBalancerName mycluster

      ServerAdvertise On

       

      <Location /mod_cluster_manager>

             SetHandler mod_cluster-manager

             Order deny,allow

             Deny from all

             Allow from 192.168.10.

      </Location>

       

      </VirtualHost>

       

      When I restart httpd, the mod_cluster_manager correctly displays the two AS 7 instances which are part of a cluster.

       

      However, once I deploy a web application to both nodes of the cluster, mod_cluster always forwards to the first host that joined the cluster. In other words, there is no load balancing.

      If I remove the application from that node, then I get an "Internal server error", so it seems that application lifecycle is not propagated to httpd.

       

      Have I missed something on the configuration on the httpd side or on the AS7 side ????

      Thanks a lot

      Mark