2 Replies Latest reply on Sep 6, 2011 4:04 PM by Sunil Jindal

    Problem in deploying in jboss-as7

    Sunil Jindal Newbie

      I have problem in deploying the war file....whenever i deploy then it says that deployment failed...

       

      i have attached my server.log file....please help

        • 1. Re: Problem in deploying in jboss-as7
          jaikiran pai Master

          Sunil, welcome to the forums!

           

           

          Caused by: java.net.BindException: Address already in use

              at sun.nio.ch.Net.bind(Native Method) [:1.6.0_26]

              at sun.nio.ch.ServerSocketChannelImpl.bind(ServerSocketChannelImpl.java:126) [:1.6.0_26]

              at sun.nio.ch.ServerSocketAdaptor.bind(ServerSocketAdaptor.java:59) [:1.6.0_26]

              at org.jboss.sun.net.httpserver.ServerImpl.<init>(ServerImpl.java:112)

              at org.jboss.sun.net.httpserver.HttpServerImpl.<init>(HttpServerImpl.java:47)

              at org.jboss.sun.net.httpserver.DefaultHttpServerProvider.createHttpServer(DefaultHttpServerProvider.java:37)

              at org.jboss.com.sun.net.httpserver.HttpServer.create(HttpServer.java:126)

              at org.jboss.as.domain.http.server.ManagementHttpServer.create(ManagementHttpServer.java:99)

              at org.jboss.as.server.mgmt.HttpManagementService.start(HttpManagementService.java:87)

              ... 5 more

          Looks like some ports are already in use. Make sure you don't have another instance running or some other application using the ports required by AS7.

           

          By the way, while reporting issues, please post relevant exception stacktraces and/or relevant snippets of logs in addition to attaching the complete log files (if necessary). It becomes easier/quicker to figure out what the issue is, for someone who wants to help.

          1 of 1 people found this helpful
          • 2. Re: Problem in deploying in jboss-as7
            Sunil Jindal Newbie

            I have checked all the things related to ports. I didn't run any other application rather than jboss-as7. it is still showing the deployment problem...

             

             

            can you help me out: about this---this is error generates when i deploy the war file...

             

             

            {"Composite operation failed and was rolled back. Steps that failed:" => {"Operation step-2" => {"Failed services" => {"jboss.deployment.unit.\"demo.war\".INSTALL" => "org.jboss.msc.service.StartException in service jboss.deployment.unit.\"demo.war\".INSTALL: Failed to process phase INSTALL of deployment \"demo.war\""},"Services with missing/unavailable dependencies" => ["jboss.naming.context.java.comp.demo.demo.demo.Validator missing [ jboss.naming.context.java.module.demo.demo ]","jboss.naming.context.java.comp.demo.demo.demo.ValidatorFactory missing [ jboss.naming.context.java.module.demo.demo ]"]}}}

             

             

             

            thanks.