6 Replies Latest reply on Sep 11, 2011 11:06 AM by Mauricio Salatino

    Issues deploying to package

    Dirk Meyer Newbie

      Dear All, Thanks for any advice in advance.

      I recently have stared the process in upgrading from jbpm3 to jbpm5.

      I was use to uploading a *.par file to the JBPM Console.

       

      I now have to upload to guvnor and deploy. I found the following issues:

      When creating my own package mypackage in govnor that the *.bpmn are successfully deploy to this package that the process is visible in the jbpm-gwt-console after a build and deploy in Guvnor and after I had added the following entyy on the ChangeSet.xml

       

      <resource source='http://localhost:8080/drools-guvnor/org.drools.guvnor.Guvnor/package/mypackage/LATEST' type='PKG' basicAuthenticathion="enabled" username='admin' passord='admin' />

       

      This is located in the jbpm-gwt-console-server.war/WEB-INF/lib/jbpm-gwt-core-5.1.0.Fianal.jar

       

      I found that if I deploy my *.[process]-image.png and *.[taskname].flt files to this package(mypackage)  that the jbpm--gwt-console does not pick up the images or *.flt files to execute.

      It do work however if I deploy these files to the defaultPackage under govnor.

       

      Is this a configuration error on my side  or a defect in the jbpm-gwt-console because I would have thought that after I have made the changes to ChangeSet.xml that all the package files will be visible to the jbpm-gwt-console?

       

       

      Please advise if this is a defect or what I need to do to fix this issue.

       

       

      Kind Regards