2 Replies Latest reply on Oct 11, 2011 10:25 AM by Frederic Papy

    Insertion of a video on richfaces 4

    Frederic Papy Newbie

      Hi,

      I just want to insert a video on my page by this way:

      <object width="320" height="240" data="images/24042011013.mp4" type="application/x-mplayer2"><param name="url" value="images/24042011013.mp4" /><param name="autostart" value="false" /></object>

      But when I execute the page, I have the video player  wich appear but don't play the video when I click on play.

      So what's the matter?

        • 1. Re: Insertion of a video on richfaces 4
          Mark Paluch Master

          Hi Frederic,

          it's very likely that there could be a path problem (those where in my past). Check, whether your video resource is loaded correctly (by checking it within the browser or the access log). To verify whether your video code really works, try to use a very simple html page and get it there running.

           

          Best regards,

          Mark

          • 2. Re: Insertion of a video on richfaces 4
            Frederic Papy Newbie

            Hi Mark,

            Thanks for the answeer. It's clear it's not a path problem. But you have to know that even in a simple page without richfaces tag the video is not played. I really don't kno why. I repeat that I'm using richfaces 4 and I build I web site wich generate contenu via tinymce. I use the 3.x version so it's xhtml compatible. The reason I say there no path problem is because my picture are corectly displayed.

            Thanks